Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüş yapabilir

Real Madrid'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Carlo Ancelotti'nin yerine Jose Mourinho'nun dönüş yapabileceği iddia ediliyor. Ancak Ancelotti'nin Real Madrid ile yeni sözleşme imzalaması da olasılıklar arasında.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 22:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüş yapabilir

Real Madrid'de yeni teknik direktör arayışları başladı

Real Madrid'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'den boşalacak teknik direktörlük koltuğu için arayışlar başlarken, İspanyol basınından sürpriz bir iddia geldi.

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Roma'yı çalıştıran Portekizli taktisyen Jose Mourinho, Real Madrid'e sürpriz bir dönüş yapabilir. Roma ile ilk sezonunda Avrupa Konferans Ligi'ni kazanan ve geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Mourinho, yeni sezona ise çok kötü bir başlangıç yapmıştı. Roma ile kontratının sezon sonunda bitecek olmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenen efsane teknik direktörün adı Suudi Arabistan takımlarıyla da anılmıştı.

Ancelotti kalabilir

Real Madrid'in başında üç yıl geçiren Mourinho, 2012'de kulübü La Liga şampiyonluğuna taşımış ve o dönem durdurulamaz görünen Guardiola Barcelona'sını durdurmayı başarmıştı.

Öte yandan Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in Ancelotti ile anlaştıkları yönündeki sözlerine rağmen, Real Madrid'in yeni sözleşme teklif etmesi halinde İtalyan çalıştırıcının İspanyol kulübünde kalması da güçlü bir olasılık olarak görülüyor.