Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Jayden Oosterwolde: Fenerbahçe'de Çıkış Yakaladı

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde, geçen sezon eleştirilere maruz kalmış olsa da İsmail Kartal'la birlikte çıkış yakalayarak beğeni topladı. Sakatlık sonrası iyi performans sergileyen Oosterwolde, sol bek mevkiinde verimli bir oyun ortaya koydu. Kendini geliştirmek istediğini belirten genç futbolcu, takımın iyi bir ivme yakaladığını ve zorlu maçı kazandıklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 08:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Jayden Oosterwolde: Fenerbahçe'de Çıkış Yakaladı

Geçen Sezonun Eleştirilen İsmi

Geçen sezon devre arasında kadroya katılan ve ağır şekilde eleştirilen Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal’la aradığı çıkışı yakaladı ve oynadığı tüm maçlarda beğeni toplayarak taraftardan geçer not aldı.

Sakatlık Sonrası İyi Performans

Fenerbahçe’ye geldikten sonra yaşadığı sakatlık sonrasında çabuk toparlanamadığı için eleştiri oklarının hedefinde kalan Hollandalı futbolcu, bulduğu forma şansını iyi değerlendirerek beğeni topladı.

Verimli Performans

Twente maçında bir gol atan ve sol bek mevkiinde verimli performans sergileyen Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu'na da önde oynama fırsatı sundu.

Oosterwolde'nin Açıklamaları

Oosterwolde, sol bek mevkiini tercih ettiğini ve nerede ihtiyaç duyulursa oynamaya hazır olduğunu belirtti.

Zor Maçı Kazandılar

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'ne karşı zorlu bir maç oynadı ve 1-0'lık skorla galip geldi. Oosterwolde, maç sonrası takımın iyi bir ivme yakaladığını ve zorlu maçı iyi bir şekilde atlattıklarını söyledi.

Kendini Geliştirmek İstiyor

Oosterwolde, performansından memnun olduğunu ancak daha da iyi olabileceğine inandığını ve camiaya daha iyisini göstermek istediğini ifade etti.