Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Jahrein, CHP'li Belediye Başkanının Oğlunun Karısını Aldattığını İddia Etti

Twitter fenomeni Ahmet Sonuç (Jahrein), CHP'li Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlunun karısını aldattığını iddia etti. Jahrein, belediyedeki bir kişiyle karısını aldattığını belirtti.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 15:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Jahrein, CHP'li Belediye Başkanının Oğlunun Karısını Aldattığını İddia Etti

Son zamanlarda CHP'yi eleştirmesiyle gündeme gelen Twitter fenomeni Ahmet Sonuç (Jahrein), paylaştığı bir yayın videosu ile çok konuşuldu...

Jahrein, CHP'li Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlunun yeni evlendiği eşini aldattığını iddia etti. Jahrein, Böcek'in oğlunun belediyedeki bir kişiyle karısını aldattığını, aldattığı kişinin Tuncelili olduğunu belirtti.

Sosyal medyada platformu Twitch'te Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç, yaptığı yayında CHP ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. 'CHP'Lİ BELEDİYELERDE İNANILMAZ TORPİL DÖNÜYOR' CHP'li belediyelere yönelik konuşan Sonuç 'Belediyelerde inanılmaz torpil dönüyor. Liyakatın 'L' si yok.' ifadelerini kullandı. BÖCEK'İN OĞLU BELEDİYEDEN ÇALIŞANLA EŞİNİ ALDATTI Sonuç ayrıca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu yeni evlendiği karısını belediyeden bir çalışanla aldattığını ifade etti. Çalışanın Dersimli olduğunu ifade ederken belediye başka memleketten insan olmadığını da söyledi. NE OLMUŞTU? CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek'e 'aldatıldığı' gerekçesiyle boşanma davası açan gelininin kendisine gönderdiği zehir zemberek mesajı yanlışlıkla WhatsApp durumundan paylaştı. Söz konusu mesajda, gelin Zeynep Kerimoğlu'nun kayınpederi Muhittin Böcek'e, 'Yazıklar olsun, sizi babam yerine koydum. Ağzınızı açıp tek laf söylemediniz' diyerek sitem ettiği görüldü. Böcek daha sonra yaptığı paylaşımda Whatsapp'ının hacklendiğini öne sürdü.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN