Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İzmir'de Martı Olayı Sosyal Medyayı Salladı

İzmir'de denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 17:31
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 17:31

İzmir'de Martı Olayı Sosyal Medyayı Salladı

İzmir'de İlginç Bir Olay

İzmir'in Foça ilçesinde, denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martı, cep telefonu ile kaydedilen görüntüleri sayesinde sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

O Anı Yakaladı

Eski Foça'da yaşayan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, yerel iskelede arkadaşları ile otururken denizde sırt üstü yüzen bir kişinin göbeğine bir martının konduğunu fark etti.

Özçelebi, bu ilginç anı cep telefonu ile kayıt altına aldı ve daha sonra sosyal medyada paylaştı. Paylaşım, çok sayıda beğeni aldı.

Olayın Arka Planı

Özçelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, martının İstanbul'dan tatile gelen bir aile tarafından bırakıldığını öğrendi. Ailenin, martıyı evlerine dönerken bıraktığı ve yuvadan düştüğü için bakıldığını ifade etti.

Artık kendi başına beslenebilen martının, bu bölgede görülmeye devam edeceği belirtiliyor. Özçelebi, "Yuvadan düştüğü için İstanbul'daki aile bakıyormuş. Buraya getirmişler. Dönerken komşularına emanet etmişler. Martıyı buralarda görüyoruz ancak herhangi bir insanla yakınlaştığını görmemiştik" şeklinde konuştu.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen...

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.