Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ivana Knoll Ayna Karşısında Dans Etti: İç Çamaşırı ile Verdiği O Pozlar Nefes Kesti!

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden biri olan model Ivana Knoll, iç çamaşırı ile yaptığı cesur dansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Knoll, ayna karşısında sergilediği dans performansıyla adından söz ettirdi.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 08:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ivana Knoll Ayna Karşısında Dans Etti: İç Çamaşırı ile Verdiği O Pozlar Nefes Kesti!

Ivana Knoll Ayna Karşısında Dans Etti: İç Çamaşırı ile Verdiği O Pozlar Nefes Kesti!

Kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan model Ivana Knoll, son olarak iç çamaşırları ile aynanın karşısına geçti. Knoll’un cüretkar dansı, sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı.

Sosyal medyanın yaygın olarak kullanılmaya başlanması ile birlikte dünyaca ünlü isimlere saniyeler içerisinde ulaşmak mümkün hale geldi. Yalnızca kendi ülkelerinden değil farklı ülkelerden de hayranlar edinen ünlüler, bu süreçte sosyal medya paylaşımları ile ülkemiz basınında da yer edinmeye başladı. Bu kapsamda son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri, Ivana Knoll oldu.

Hırvatistan’ın en beğenilen ve en başarılı modelleri arasında gösterilen Ivana Knoll, son dönemlerde kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’na cüretkar bir kıyafet ile katıldığı için hakkında hapis isteminin yapılacağı iddiası ile gündeme gelen ve o iddia sayesinde de dünya genelinde tanınmayı başaran Knoll, son olarak Instagram hesabı üzerinden yayınladığı gönderi ile dikkat çekti.

Ayna Karşısında Nefes Kesen Dans

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hırvatistanlı model Ivana Knoll, son olarak ayna karşısında ettiği dans ile olay yarattı. Pembeli beyazlı iç çamaşırı takımı ile aynanın karşısına geçen ve bir şarkı eşliğinde dans eden Knoll, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir kullanıcı İngilizce olarak yaptığı yorumunda “Madem bu kadar profesyonelsin neden DJ’liğin için bir parça yayınlamıyorsun?” ifadelerine yer verdi.

Dünya Kupası'na Damgasını Vurmuştu

2022 yılında Katar’da düzenlenen Dünya Kupasına derin göğüs dekolteli bir kıyafet ile katılan ünlü Hırvat model Ivana Knoll, o dönem içerisinde hem ülkesinin hem de yabancı ülkelerin en çok konuşulanları arasında yer almıştı. Katar’da kadınların dizlerini, göbeklerini, omuzlarını ve göğüslerini açıkta bırakan kıyafetler tercih etmeleri yasaklanmışken Knoll’un o tarz bir kıyafet ile stat içerisinde bulunması, ünlü ismin hapis cezası alabileceğine ilişkin iddiaların ortaya çıkmasına yol açmıştı.