Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İşte cinsel ilişki öncesi yapılan en büyük hatalar! Aman yapmayın...

Cinsel ilişki öncesi yapılan bazı hatalar performansınızı kötü anlamda etkileyebilir. Sağlıklı bir cinsel ilişki öncesi neleri yapmamalısınız? Cinsel ilişkiye girmeden önce yapılmaması gerekenler ortaya çıktı. Bu hatalar cinsel ilişki sırasında performansın düşmesine neden olabiliyor.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 14:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İşte cinsel ilişki öncesi yapılan en büyük hatalar! Aman yapmayın...

Cinsel ilişki öncesi yapılan bazı hatalar performansınızı kötü anlamda etkileyebilir.

Peki sağlıklı bir cinsel ilişki öncesi neleri yapmamalısınız? Cinsel ilişkiye girmeden önce yapılmaması gerekenler ortaya çıktı. Bu hatalar cinsel ilişki sırasında performansın düşmesine neden olabiliyor.

CÜRETKAR OLUN

Her şeyden evvel cinsel ilişki yaşadığınız partnerinizle her şeyi açık bir dille konuşabilmeniz ve herhangi bir şekilde çekinme durumu içerisine girmemeniz önemlidir.

ZEVKLERİNİZİ PAYLAŞIN

Ardından birbirinizin zevk aldığı ya da almadığı konulara değinerek mükemmel bir uyumu yakalamanız son derece olasıdır. Ancak cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerleyebilmesi için cinsel ilişki öncesinde dikkat edilmesi gereken belli başlı hususlar bulunmaktadır.

STRES YAPMAYIN

Cinsel ilişkinin çok daha sağlıklı ve dinamik ilerleyebilmesi için zihninizde bulunan tüm soru işaretlerinden arınarak, stres faktörünü geride bırakarak partnerinize dokunuş yapmalısınız. Aksi taktirde anı yaşayamadan kendi beyninizin içerisinde kaybolabilir ve bu durumu fark eden partneriniz aranızda bir sorun olduğunu düşünebilir.

TIKA BASA YEMEK YEMEYİN

Cinsel ilişki öncesinde tıka basa yemek yemek, cinsel ilişki süresinde hareketinizi sınırlandırabilmektedir. Dilediğiniz performansı gösteremezken çok daha kısa sürede yorulmanıza neden olabilir.

ÖN SEVİŞMEYİ UZATIN

Cinsel ilişki öncesinde partnerinizle uyum içerisinde ön sevişmeyi uzatmak, çok daha istekli ve arzulu olunmasına yardımcı olacaktır.