
İstanbul Valisi Davut Gül, Öğrencileri Misafir Etti
İstanbul Valisi Davut Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Artvin, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir ve Hakkari gibi 5 ilden gelen toplamda 21 öğrenci ve öğretmeni Valilik'te ağırladı.
Öğrencilerle Keyifli Bir Ziyaret
Vali Gül, ziyarete katılan öğrencilere kente dair tarihi ve kültürel mekanların önemi hakkında bilgiler verdi. Yanında İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ile birlikte öğrencileri dinleyen Gül, "İnanıyorum ki sizler burada gördüklerinizi ve tecrübe ettiklerinizi büyüdüğünüzde hem arkadaşlarınıza anlatacaksınız hem de 15-20 sene sonra gördüğünüz bu makamlardaki görevleri hatta daha iyilerini sizler alacaksınız," dedi.
Gezide Öğrencilerin Düşünceleri
Misafir öğrenciler, kendilerini tanıtarak İstanbul'daki gezileri esnasında kendilerini etkileyen yerleri anlattılar. Adıyaman'dan gelen bir öğrenci, Yeşilay temalı bir şiir okudu. Bunun yanı sıra çocuklar, İstanbul'daki üç büyük futbol takımının stadyumlarını görme arzusunu dile getirdiler.
Vali Gül'den Stadyum Müjdesi
Vali Gül, öğrencilerin belirtilen stadyumları görebilmeleri için önceden hazırlanan gezi rotalarına uygun bir planlama yapılabileceğini belirtti.
Ziyaretin Sonu
Etkinlik, toplu bir fotoğraf çekimi ile sona erdi.
İstanbul Valisi Davut Gül (sağ 6), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 5 ilden gelen 21 öğrenciyi misafir etti.
İstanbul Valisi Davut Gül (sağ 6), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 5 ilden gelen 21 öğrenciyi misafir etti.