
İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Feci Kaza
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kazanın Ayrıntıları
İzmir'den İstanbul yönüne gitmekte olan 5 araç, Susurluk ilçesi Ömerköy Mahallesi mevkisinde çarpıştı. Hasar gören otomobillerin plakaları ise şöyle sıralandı:
- T.E.E. yönetimindeki 45 ADA 79
- O.R. kontrolündeki 09 AHE 833
- S.A. idaresindeki 10 BV 130
- E.C.B. kullandığı 06 BNJ 702
- K.A. yönetimindeki 34 BYR 469
Can Kaybı ve Yaralılar
Yağışlı havada gerçekleşen bu üzücü kazada, S.A. ve E.C.B. yaşamını yitirdi. Araçlarda bulunan 4 kişiyse yaralandı ve derhal Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi ile Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Trafik Akışı Normale Döndü
Kaza sonrası iki şeritte ilerleyen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale dönmüştür.
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde 5 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kesiminde 5 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.