
İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Artıyor
Haftanın ikinci iş günü mesai bitiminin ardından, İstanbul'un her iki yakasında yoğunluk yükselmeye devam ediyor. D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu üzerinde yaşanan sıkışıklık, özellikle ana arter ve caddelerde araçların ilerlemesini zorlaştırıyor.
Avrupa Yakası'nda Durma Noktası
Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolunun Edirne istikametinde Zincirlikuyu'dan Beylikdüzü'ne kadar olan bölümde trafik akışı oldukça yavaşlıyor. Bunun yanı sıra, Ankara istikametinde Beylikdüzü'nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar uzanan bir yoğunluk söz konusu.
TEM Otoyolu'nda Zorluklar Devam Ediyor
TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde ise Avcılar gişelerinden Mahmutbey'e kadar araçlar zorlukla ilerliyor. Ayrıca, Anadolu Yakası'nda Kavacık mevkisinde Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde trafik akışı etkilenmiş durumda.
Çeşitli Noktalarda Yoğunluk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde her iki yönde de ağır ilerleyen araçlar dikkat çekerken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde de yoğunluk artmış durumda. D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu üzerindeki trafik sıkışıklığı Ataşehir'e kadar devam ediyor.
Toplu Taşımada Aksamalar
Kentte bazı metrobüs, otobüs ve tramvay durakları ile aktarma noktalarında da gözle görülür yoğunluklar yaşanıyor. İBB Cep Trafik uygulaması verilerine göre, şehirdeki trafik yoğunluğu %81'e kadar yükseldi.
İstanbul'da, iftar saatinin yaklaşmasının da etkisiyle kentteki trafik yoğunluğu yüzde 81'e çıkarken ulaşımda aksamalar yaşandı. Haliç köprüsü ve D-100 kara yolu üzerinde de yoğunluk görüldü.
İstanbul'da, iftar saatinin yaklaşmasının da etkisiyle kentteki trafik yoğunluğu yüzde 81'e çıkarken ulaşımda aksamalar yaşandı. Haliç köprüsü ve D-100 kara yolu üzerinde de yoğunluk görüldü.