Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında soruşturma başlattı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına yönelik suçlamalarla soruşturma başlattı. Çiftin mal varlıklarına el konuldu ve lüks araçları da dahil olmak üzere tüm mal varlığı yediemine teslim edilecekti. Ancak Polat'ın kırmızı Ferrari ile karakola gitmesi olay oldu.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 19:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında soruşturma başlattı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Başsavcılık, çiftin "suç örgütü kurmak ve yönetmek", "suç örgütüne üye olmak", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak" ve "Vergi Usül Kanunu’na muhalefet" suçlamalarıyla soruşturma yürütmektedir.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuş ve çiftin lüks araçları da dahil olmak üzere tüm mal varlığı yediemine teslim edilmesi kararlaştırılmıştır.

Ancak Polat'ın kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği anları gösteren bir görüntünün ortaya çıkması olay yaratmıştır.

"BU ZOR DÖNEMDE..."

Nagihan Karadere, bu haberi 2. Sayfa'da görünce dayanamamış ve sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştır:

Sayenizde Kızlar vesile olmuş oldunuz. Millet bu zor zamanda yemeye ekmek bulamazken böyle görgüsüzlük dünyada görülmemiştir. Ayrıca tüm zincir güzellik merkezleri iyice araştırılsın hepsinin sonu böyle olacak net!