Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'in Gazze'yi Haritadan Sildiği Savaşta On Sekizinci Güne Girildi

İsrail ve Gazze arasındaki çatışmalar devam ediyor. İsrail'in Gazze'yi haritadan silme operasyonu on sekizinci güne girdi. Çin, ABD'ye sürpriz bir hamle yaparak Hamas tarafından rehin alınan Amerikalıları serbest bıraktı. Çin hükümeti, Hamas ile yaptığı müzakereler sonucunda Amerikalı rehinelerin serbest bırakılması için anlaşmaya vardı. Bu gelişme, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı ve uluslararası ilişkilerde yeni bir krize yol açtı. Gelişmeleri anlık olarak takip etmek için canlı haber içerik kartını kullanabilirsiniz. Burada bütün gelişmeler, dakika dakika aktarılıyor ve güncel bilgilere ulaşmanızı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 09:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail'in Gazze'yi Haritadan Sildiği Savaşta On Sekizinci Güne Girildi

İsrail'in Gazze'yi Haritadan Sildiği Savaşta On Sekizinci Güne Girildi

İsrail ve Gazze arasındaki çatışmalar devam ediyor. İsrail'in Gazze'yi haritadan silme operasyonu on sekizinci güne girdi. İsrail'in hava saldırıları ve Gazze'den atılan roketlerle devam eden çatışmalarda birçok sivil hayatını kaybetti. Bölgede yaşanan çatışmaların sonucunda evler yıkıldı, altyapılar zarar gördü ve birçok insan yerinden edildi.

Çin'in ABD'ye Sürprizi

Çin, ABD'ye sürpriz bir hamle yaparak Hamas tarafından rehin alınan Amerikalıları serbest bıraktı. Çin hükümeti, Hamas ile yaptığı müzakereler sonucunda Amerikalı rehinelerin serbest bırakılması için anlaşmaya vardı. Bu gelişme, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı ve uluslararası ilişkilerde yeni bir krize yol açtı.

Canlı Haber İçerik Kartı

Gelişmeleri anlık olarak takip etmek için canlı haber içerik kartını kullanabilirsiniz. Burada bütün gelişmeler, dakika dakika aktarılıyor ve güncel bilgilere ulaşmanızı sağlıyor.