Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Bombardımanı Devam Ediyor

İsrail ordusu Gazzeye yönelik bombardımanına 9uncu gününde de devam ederken, sivil bölgelere atılan bombalar birçok masum sivilin hayatını kaybetmesine neden oldu. Gazze’den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, İsrail ordusu da savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattı. Hastaneler yaralılara müdahale etmekte zorlanıyor. Elektrik, su ve yiyecek sıkıntısı giderek artıyor. İsrail bombardımanında yakınlarını kaybeden ve evleri yıkılan Gazzeliler çaresizlik içinde.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 23:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Bombardımanı Devam Ediyor

İsrail ordusu Gazzeye yönelik bombardımanına 9uncu gününde de devam ederken, sivil bölgelere atılan bombalar birçok masum sivilin hayatını kaybetmesine neden oldu.

O anlara ilişkin bir başka örnek ise bugün yaşandı. Görüntülerde İsrail'den atılan bir füzenin Gazze'de sivillerin yaşadığı bir bölgede paylamasıyla büyük bir panik yaşandı. O anlar bir Gazzelinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Sivillerin canı hem Gazze'de hem tahliyede tehlikede.

Gazze’den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, İsrail ordusu da savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattı.

Her iki taraftan da yapılan açıklamalarda ölü sayısının üç bini geçtiği belirtilirken binlerce insanın da yaralandığı duyuruldu.

Hastaneler yaralılara müdahale etmekte zorlanıyor.

Elektrik, su ve yiyecek sıkıntısı giderek artıyor. İsrail bombardımanında yakınlarını kaybeden ve evleri yıkılan Gazzeliler çaresizlik içinde.

Uluslararası haber ajansı Reuters başta olmak üzere birçok medya kuruluşu İsrail’in Gazze’de sivillerin yoğun yaşadığı bölgeye gerçekleştirdiği hava saldırısının boyutunu gözler önüne serdi.