Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'in Filistin Soykırımı Devam Ediyor

İsrail, Filistin Soykırımı'nı sürdürüyor. Sivil katliamlarıyla gündemde olan İsrail, sosyal medya aracılığıyla da propagandalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 19:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail'in Filistin Soykırımı Devam Ediyor

Soykırım Politikası

İsrail, Gazze'yi ele geçirmek için planını devreye sokarak Filistin halkına yönelik acımasız bir soykırım politikası yürütüyor. Başta ABD olmak üzere Batılı devletlerin desteğiyle İsrail, katliamları meşrulaştırmak için sivilleri 'terörist' olarak adlandırıyor.

Sivil Katliamları

İsrail, Gazze'ye gece gündüz demeden bomba yağdırarak hastaneleri hedef alıyor ve binlerce sivili öldürüyor. Ölenlerin çoğunluğunu çocuklar ve kadınlar oluşturuyor. Uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanan bebek ve çocuk katliamları İsrail tarafından normal olarak kabul ediliyor.

Sosyal Medya Propagandası

İsrail, sosyal medya aracılığıyla da kirli bir propaganda ağı oluşturarak katliamlarını meşrulaştırmaya çalışıyor. Sosyal medya fenomenlerine rekor tekliflerle giderek Siyonizm propagandası yapan İsrail, insanlık dışı paylaşımlar yapıyor ve Filistin halkını terörist olarak yaftalıyor.

İnsanlık Sınırlarını Zorlamak

İsrail'in resmi sosyal medya hesabı, Gazze'deki katliamlarla dalga geçerek insanlık sınırlarını zorluyor. Cansız bedenlerin sahte olduğunu iddia eden hesap, gerçekleri görmezden gelerek insanlık sinirlerini zorluyor.