Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail, Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail güçleri, Suriye'nin Humus kenti çevresindeki bazı noktaları hava saldırısıyla hedef aldı. Suriye ordusu ise İsrail'e ait bir hava savunma bataryasını hedef aldı. Saldırılarda herhangi bir can kaybı olmadı.

Yayın Tarihi: 02.07.2023 12:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail, Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail, Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenledi

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberine göre, İsrail güçleri Humus kentinin çevresindeki bazı noktaları hava saldırısıyla hedef aldı. Saldırı sonucunda sadece maddi hasar meydana geldi.

İsrail askeri sözcüsü ise İsrail savaş uçaklarının Suriye hava savunma bataryasını hedef aldığını belirtti. Saldırıda herhangi bir can kaybı bildirilmedi.

İsrail, Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenlemektedir.

İsrail'in Suriye'ye Hava Saldırısı

İsrail güçleri sabah saatlerinde Suriye geneline hava saldırısı başlattı. Suriye ordusu, İsrail jetlerinin atılan füzelerin çoğunu düşürdüğünü iddia ederken, İsrail ise bir füzenin havada patladığını söyledi.

Suriye ordusu, saldırı sonucunda sadece maddi hasar olduğunu belirtti.

İsrail'in Hava Saldırısına Karşılık

İsrail savaş uçakları Suriye'ye ait bir hava savunma bataryasını hedef aldı. Suriye'den İsrail'e doğru bir uçaksavar füzesi fırlatıldı. Saldırı sonucunda herhangi bir can kaybı olmadı.