Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İŞKUR Yüzlerce Eleman Alacak! İşte Son Tarih...

Türkiye İş Kurumu yaptığı açıklamayla birlikte devlet kadrolarında görevlendirilmek üzere 22.000 TL maaşla personeller aradığını duyurdu. İş arayan vatandaşlar, başvuru koşullarını dikkatlice gözden geçirmeleri önerilir.

Yayın Tarihi: 30.09.2023 23:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İŞKUR Yüzlerce Eleman Alacak! İşte Son Tarih...

Birçok Şehirde İlan Verildi, İŞKUR Yüzlerce Eleman Alacak! İşte Son Tarih...

Son dönemde vatandaşlar iş bulmak için çeşitli yollardan arayışlarını sürdürürken, bu kez açıklama resmi bir ağızdan geldi. Türkiye İş Kurumu yaptığı açıklamayla birlikte devlet kadrolarında görevlendirilmek üzere 22.000 TL maaşla personeller aradığını duyurdu, işte başvurular hakkındaki tüm detaylar...

İş Arayan Vatandaşlar İçin İyi Haber

İş arayan vatandaşlar, son dönemde iş bulma çabalarını sürdürürken, Türkiye İş Kurumu'ndan müjdeli bir haber geldi. İŞKUR, Türkiye genelinde istihdamı artırmak ve işsizlikle mücadele etmek amacıyla devlet kadrolarında görevlendirilmek üzere 22.000 TL maaşla personel arayışına resmi açıklama ile başladı.

Başvuru Koşulları

İşte ilanlarda aranan başvuru koşulları:

  • T.C. Vatandaşlığı: Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.
  • Kamu Haklarından Yoksun Olmama: Başvuru yapacak adayların kamu haklarından yoksun olmamaları gerekiyor.
  • Ceza Kaydı: Devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, rüşvet ve benzeri suçlardan ceza almamış olmak.
  • Askerlik Durumu: Erkek adayların askerlikle ilgisi bulunmamalı ya da askerlik görevini tamamlamış ya da ertelenmiş olması gerekmektedir.
  • Sağlık Durumu: Görevini yerine getirmesine kalıcı olarak engel olabilecek bir akıl hastalığı veya fiziksel engelinin bulunmaması şarttır.

Bu önemli duyurunun detaylarına İŞKUR'un resmî internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. İş arayan vatandaşların başvuru koşullarını dikkatlice gözden geçirmeleri önerilir.

Başvuru Yapılacak Kadrolar

Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, büro personeli, danışma personeli, vasıflı vasıfsız işçi, sekreter, şoför, tekniker, teknisyen, mühendis, çağrı merkezi personeli, belediye personeli, beden işçisi, iş makinası operatörü, yardımcı personeli