Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İŞKUR, KPSS Şartı Olmadan 4 İlde Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Yapacak

İŞKUR, KPSS şartı olmadan 4 ilde çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 18-50 yaş aralığındaki kişilere öncelikli olarak sunulacak ve en az asgari ücret kadar ödeme yapılacak. İlanlarda özel şartlar ilandan ilana değişse de bekçilik alımlarının yanı sıra temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımlarının da yapılacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 13:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İŞKUR, KPSS Şartı Olmadan 4 İlde Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Yapacak

İŞKUR, KPSS Şartı Olmadan 4 İlde Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Yapacak

İş Kurumu yeni bir alım ilanıyla vatandaşlara müjde verdi. Çarşı ve Mahalle Bekçileri için 4 ilde başvuru ekranı aktif hale getirildi. Başvurular KPSS şartı olmadan gerçekleştirilebilecek ve 11 bin 402 TL maaş garantisi sunulan bu iş fırsatı, 18-50 yaş arasındaki kişilere öncelikli olarak sunulacak.

İlanlar Yayınlandı

İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir illerinde Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Başvurular aktif hale getirildi ve şartlar da belirtilen ilanlarla birlikte açıklandı. İlanlarda, özel şartların ilandan ilana değiştiği ancak en az asgari ücret kadar ödeme yapılacağı ifade edildi. KPSS şartı aranmadan, kura veya sınav olmadan başvurular kabul edilecek. Bekçilik alımlarının yanı sıra temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımlarının da yapılacağı duyuruldu.

İş Alımları Hakkında Detaylar

İŞKUR, Denizli Merkezefendi ilçesinde görevlendirilmek üzere çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yayınlanan ilanda, ilçe geneli başvuruların kabul edileceği belirtiliyor. Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde görev yapmak üzere alınacak bekçiler için başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılabilecek. Başvuruları kabul edilecek olan adaylar, sözlü ve yazılı sınavlara tabi tutulacak ve başarılı olanlar bekçilik görevine atanacak.