Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İşgalci İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama İmza Atıyor

İşgalci İsrail, yıllardır işgal ettiği Filistin topraklarında yeni bir katliama imza atıyor. Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile büyük kayıplar yaşayan İsrail, kadın, çocuk, yaşlı demeden katliama başladı. Bu sırada İsrail'e destek veren Batı ve ABD, sosyal medyada da bir skandalın patlak verdiğini gördü. İsrail asıllı Türk vatandaşı Mine Gümüşkaya, İsrail ordusuna gönüllü asker olarak katıldığını duyurdu ve tepkilerin hedefi haline geldi. Gümüşkaya'nın yaptığı paylaşımlar ise tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 15:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İşgalci İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama İmza Atıyor

Siyonist İsrail Yeniden Filistin'i İşgal Ediyor

Yıllardır işgal ettiği Filistin topraklarında yeni bir katliama imza atan İsrail, Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile tarihinin en büyük kayıplarını verdi. Kadın, çocuk, yaşlı demeden katliama başlayan İsrail, bölgede elektriği, suyu ve gıdayı keserek hastaneleri bombaladı ve fosfor bombası kullanarak savaş ve insanlık suçu işledi.

Mine Gümüşkaya İsrail Ordusuna Katıldı

İsrail asıllı olduğu iddia edilen Türk vatandaşı Mine Gümüşkaya, İsrail savunma kuvvetlerine gönüllü asker olarak katıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bu skandal kararın ardından tepkiler yükseldi ve vatandaşlar Gümüşkaya'nın vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi.

Filistinli Mazlumlara Atılacak Füzeler Paylaşıldı

Mine Gümüşkaya'nın yaptığı paylaşımlarda, İbranice yazıların yer aldığı füzelerin ve mühimmatların görselleri de yer aldı. Bu durum, tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

Tepki Gösterenlere Hakaretler

Gümüşkaya, tepki gösterenlere karşı hakaretlerde bulunarak onları hedef aldı. Bu durum ise tepkilerin daha da yükselmesine sebep oldu.