Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Bankası Personel Alımı - Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uzman Yardımcısı

İş Bankası, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Alımlar İstanbul, Antalya ve Bursa şehirlerinde gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 13:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İş Bankası Personel Alımı - Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uzman Yardımcısı

İş Bankası Personel Alımı - Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uzman Yardımcısı

İş Bankası, Kurumsal Şubelerine Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışacak Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Alımlar İstanbul, Antalya ve Bursa şehirlerinde gerçekleştirilecek.

Banka Personel Alımı Kontenjan Bilgisi

İş Bankası, 3 farklı şehirde bulunan Kurumsal Şubelerine Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışacak Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Alımlar İstanbul, Antalya, Bursa şehirlerinde gerçekleştirilecek.

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Görevleri

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, kurumsal nitelik ve boyutlardaki firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak üzere görev yapar. Müşterinin ihtiyaçlarını, sektörün dinamiklerini ve müşteriye özgü özellikleri analiz ederek risk/getiri tercihlerini ve ihtiyaçlarını tespit eder. Ayrıca müşterinin finansal portföyüne olan etkisini gözetir ve müşterinin risk ve kazanç düzeyindeki değişimleri inceler.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmesi, suç hükümlülüğü olmaması ve askerlik ile ilgisi olmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların 4 yıllık üniversite mezunu olması ve 30 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. İngilizce dil sınavına girmiş olmak da gereklidir.

Başvuru Süreci

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 8 Ekim 2023 tarihine kadar yapılmış olmalıdır. Başvurular sadece elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.