Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Bankası'nın Yenilikçi POS Cihazı "POB"

İş Bankası, POB ile işletmelere tek platformda ödeme ve satış süreçlerini yönetme imkanı sunuyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 14:08
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 14:08

İş Bankası'nın Yenilikçi POS Cihazı "POB"

İş Bankası'nın Yeni Nesil POS Cihazı "POB" Tanıtıldı

İş Bankası, yeni nesil POS cihazı POB (Point of Business) ile satış, ödeme alma ve e-belge üretme işlemlerini tek çatı altında topladı. Bu yenilik, işletmelere maliyet tasarrufu sağlarken aynı zamanda daha etkili bir süreç yönetimi sunuyor.

Teknik Özellikler ve Avantajlar

Android işletim sistemi ile çalışan POB, işletmelere kartla ve nakit ödeme alma, stok takibi yapma ve çeşitli satış raporlarına anında erişim imkanı getiriyor. İşletmeler, satış ve ödeme işlemleri için ayrı ayrı cihaz ya da uygulama almak zorunda kalmadan tüm ihtiyaçlarını tek bir cihaz üzerinden karşılayabiliyor.

Müşteri Yorumları ve Gelecek Hedefleri

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, müşterilerin ihtiyaçlarına her yerde ve her platformda cevap vermek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Yenilikçi hizmet ve ürün tasarımıyla ideal müşteri deneyimini sağlama hedefinde olduklarını vurgulayan Lüle, "İşletmeler artık farklı cihazlarla uğraşmak zorunda kalmadan, tüm süreçlerini POB ile işletebilecekler" dedi.

E-fatura Sisteminde Dönüşüm

İş Bankası, Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) mükellefi olan ya da olmayan, e-fatura sistemine geçmiş tüm işyerlerinin POB için başvuruda bulunabileceğini açıkladı. Bu yenilikçi ürün sayesinde hem kartlı hem de nakit ödemeler kolaylıkla yapılabilecek.

Ekonomiye Katkı

Lüle, "Yeni ürünümüzün ülkemiz ekonomisinde sürdürülebilir bir değer yaratacağına inanıyoruz" diyerek, POB'un mükelleflerin e-fatura sistemine geçişinde de önemli bir rol oynayacağını öngördü.