Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Bankası, En Az Lise Mezunlarına Yönelik Güvenlik Görevlisi Alımı İlanını Yayınladı

İş Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi alımına yönelik ilanını resmi kariyer internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu ilana göre, İş Bankası şube genel müdürlükleri bünyesinde görev alacak güvenlik görevlileri aranıyor. Ancak dikkat çeken bir nokta, alımların silahlı güvenlik görevlisi pozisyonu için yapılacak olmasıdır.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 16:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İş Bankası, En Az Lise Mezunlarına Yönelik Güvenlik Görevlisi Alımı İlanını Yayınladı

İş Bankası, En Az Lise Mezunlarına Yönelik Güvenlik Görevlisi Alımı İlanını Yayınladı

İş Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi alımına yönelik ilanını resmi kariyer internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu ilana göre, İş Bankası şube genel müdürlükleri bünyesinde görev alacak güvenlik görevlileri aranıyor. Ancak dikkat çeken bir nokta, alımların silahlı güvenlik görevlisi pozisyonu için yapılacak olmasıdır. Bu nedenle başvuracak adayların ilan tarihine kadar silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları gerekmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan adaylar başvuru yapabilecekken, daha önce İş Bankası mülakatlarında başarısız sayılmamış olmak gerekiyor. Ayrıca sağlık açısından görevi yerine getirmeye engel teşkil edecek bir sağlık sorununun bulunmaması da aranan kriterlerden biri.

Başvurularda, adli ve güvenlik şartı aranacak. Kamu haklarından mahrum bırakılmamış, arşiv ve güvenlik soruşturmasını olumlu sonuçla tamamlamış adaylar alım sürecine dahil edilecek. Aynı zamanda adayların daha önceki çalıştıkları kurum veya kuruluşlardan herhangi bir disiplin cezası almamış olması gerekiyor.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları ve vardiyalı çalışma sistemine uygunluk sağlamaları bekleniyor. Ayrıca başvuru yapacak adayların Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmamış olmaları gerekiyor.

İş Bankası güvenlik görevlisi alımı için belirlediği yaş sınırı, ilanın yayın tarihi itibariyle 28 yaş olarak belirlendi. Ayrıca adayların en az 175 cm boyunda olmaları gerekiyor. Başvuru yapacak adayların 1 Ekim 2024 ve sonrasında geçerli olacak özel silahlı güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekiyor.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

İş Bankası tarafından yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanına başvurular, çevrimiçi platform üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular, 29 Ağustos 2023 tarihine kadar kabul edilecek. Başvurunuzu tamamlamak için buraya tıklayabilirsiniz.