Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İş Bankası Emekli Promosyonu: 17.500 TL Nakit Destek!

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlar için 17.500 TL promosyon ödemesi sunan bir kampanya başlattı. Emekliler, iş cep uygulaması üzerinden başvurarak bu promosyondan faydalanabilirler. Ayrıca İş Bankası, emekli müşterilerine düşük faizli kredi desteği ve ücretsiz havale-EFT imkanları da sunuyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 14:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İş Bankası Emekli Promosyonu: 17.500 TL Nakit Destek!

İş Bankası az önce REKOR promosyonu DUYURDU!

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlar için çok büyük bir promosyon kampanyasına imza attı. Milyonlarca SSK, bağ-kur ve memur emeklisi için tamı tamına 17.500 TL promosyon ödemesi sunacak.

Türkiye İş Bankası'nın yeni promosyon kampanyası kapsamında başvurularda sadece iş cep uygulaması üzerinden yapılırsa kabul edilecek. İşte İş Bankası'nın yeni emekli promosyon kampanyası ile ilgili tüm detaylar…

İş Bankası'nın sunmuş olduğu bu emekli promosyonu 17 milyon emeklinin yüzünü güldürdü.

Ekim ayının sonuna kadar sürecek olan promosyon kampanyasında emeklilere tamı tamına 17.500 TL nakit destek sunulacak. 3 gün içerisinde yatacak olan emekli promosyon ödemeleri için 15 Ekim'den itibaren başvuruda bulunabilirsiniz.

İş Bankası'ndan Promosyon Fırsatı!

Türkiye İş Bankası, emekli müşterileri için sunmuş olduğu avantajlı fırsatlara devam ediyor. Sunmuş olduğu emekli promosyon kampanyaları ile emekli vatandaşlar tarafından sevilen İş Bankası Ekim ayına özel olarak yeni güncellemeler yaptı.

Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan iş cep uygulaması üzerinden bu promosyon ödemesine başvuruda bulunabilirsiniz yani bu promosyon ödemesinden faydalanmak yalnızca birkaç dakikanızı alacak bir işlem.

İş Bankası Emekli Promosyon Şartları…

Türkiye İş Bankası'nın 30 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek olan emekli promosyon kampanyasında ödemeler emekliye aynı gün içerisinde verilecek yani herhangi bir bekleme yaşamadan şubeye gitmeden yalnızca mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunarak ödeme alabileceksiniz.

Türkiye İş Bankası sunmuş olduğu promosyon ödemesinin yanı sıra emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını da düşük faizli kredi desteği ile karşılıyor. Türkiye İş Bankası'ndan 50.000 TL'ye kadar varan düşük faizli emekli kredisi kullanmak mümkün. Üstelik sunulan 36 ay vade fırsatını da değerlendirebilirsiniz. Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere sunulan promosyon desteğine ek olarak ücretsiz havale ve EFT imkanları da mevcut. Ekim ayının sonuna kadar sunulan bu fırsatları değerlendirmeyi unutmayın!