Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İrem Derici'ye Sürpriz Yapan Çiftin Düğünü

İrem Derici'nin sahne aldığı düğünde Emir Kaya ve Sevda Asoubar çifti sürpriz yaparak Derici'ye yüzük taktı. Düğüne katılan ünlüler arasında Deniz Seki, Hande Yener ve Gonca Vuslateri de vardı.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 12:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İrem Derici'ye Sürpriz Yapan Çiftin Düğünü

Düğününde sahne alan İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibi' şarkısıyla dans eden Emir Kaya-Sevda Asoubar çifti, ünlü popçuya sürpriz yaptı.

İkili, İnşallah siz de sevgilinizle çok mutlu olursunuz ve nikâh masasına oturursunuz diyerek, Derici'ye yüzük taktı.

BİLSEYDİM SEVGİLİMİ DE GETİRİRDİM

Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü isim, bu sürprize şaşırırdı. Derici, Bilseydim sevgilimi de getirirdim. Eve gidince yüzüğün diğerini de ben ona takarım sözleriyle, ikinci yüzüğü de diğer parmağına taktı.

DENİZ SEKİ'DEN TAM ALTIN

Hande Yener, Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Murat Yeter, Beste Korkmaz, Neslim Güngen, Merve Aydın ve İranlı şarkıcı Siavash Shams, düğüne katılarak, Sevda Asoubar ve Emir Kaya'nın mutluluğunu paylaştı. Deniz Seki, çifte tam altın takarak mutluluklar diledi. Gelin Sevda Asoubar, gelin çiçeğini Deniz Seki, Hande Yener ve Gonca Vuslateri’ye hediye etti. Yurt dışından gelen misafirler Hande Yener ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

İrem Derici aileye girdi! 'Bu kadarını beklemiyordum'

Gelin ve damattan İrem Derici'ye sürpriz İrem Derici, önceki akşam Emir Kaya ve Sevda Asoubar'ın Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki düğününde sahne aldı.

Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. İrem Derici de düğünde sahne aldı.

Çiçeği burnundaki çift Derici'nin Kalbimin Tek Sahibi şarkısıyla düğün danslarını yaptıktan sonra, sanatçıya sürpriz yaparak sahnede yüzük taktı ve “Darısı senin başına” dediler.

Sürpriz karşısında şaşkına dönen sanatçı 'Ben de mi evleniyorum, diğer yüzüğü eve götürüp manitaya takacağım' diyerek espri yaptı.