Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İrem Derici'den İlk Aşkıyla İlgili Şaşırtan Açıklama

Ünlü şarkıcı İrem Derici, ilk aşkıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Derici, lise hazırlık döneminde âşık olduğunu ve o dönemde kendisini çirkin hissettiğini söyledi. Ayrıca, en beğendiği şarkıcının Simge olduğunu belirtti. İrem Derici'nin aşk hayatıyla ilgili detaylar haberde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 14:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İrem Derici'den İlk Aşkıyla İlgili Şaşırtan Açıklama

İrem Derici'nin İlk Aşkıyla İlgili Şaşırtan Açıklama

Hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü şarkıcı, özel açıklamalarda bulundu. Atakan Işıktutan’la ilişkisi sürpriz bir şekilde biten ünlü şarkıcı, ilk aşkı sorulunca ilginç bir açıklama yaptı:“İlk kez lise hazırlıktayken âşık oldum. 1.5 sene kadar aşkım için hiçbir şey yapmadım. Müthiş çirkin bir kızdım. Barbie’ler ortada cirit atarken, ben zekâmla savaş vermek durumunda kalmış bir genç kızdım.” İrem Derici, en beğendiği şarkıcının Simge olduğunu da söyledi. Derici, “Simge’yi ağzım sulanarak izliyorum” sözleriyle dikkat çekti.

İrem Derici'nin İlk Aşkı

Ünlüler dünyasının olay kadını İrem Derici'nin aşkta yüzü bir türlü gülmek bilmedi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan İrem Derici, ilk aşkıyla ilgili Master Haber'e dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buyurun...KaynakKaynak: Master HaberHatırlıyorum. Lise hazırlıktaydım. Bir buçuk sene hiçbir şey yapmamıştım, müthiş kompleksli ve çirkin bir kızdım. Barbie'ler ortalıkta gezerken, ben arada sadece zekâmla savaş vermek durumunda kalmış bir kızdım. Bir şekilde mevzuyu yakınlaşmaya ve ilişkiye çevirdim. Çok kısa sürdü, benim ne hırsım bitti ne aşkım bitti. Sonrasında kendisinin zaten cinsel yönelimi de değişti. Şu an New York'ta evli ve iki çocuğu var.

Yorumlarda Buluşalım...