Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İnstagram'da 500'den Fazla Takipçisi Olanlara Para Kazanma Fırsatı

İnstagram üzerinde 500'den fazla takipçisi olan kişilerin evden çalışarak ayda 1000 dolardan fazla para kazanabileceği açıklandı. LCW'den yapılan açıklamada influencer olmak için İnstagram, Youtube, Facebook, Tik Tok, Twitch, Telegram ve Twitter gibi platformlarda paylaşımlar yapılması gerektiği belirtildi. Linklerin Influio uygulaması üzerinden oluşturulabileceği ve performansın takip edilebileceği ifade edildi.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 12:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İnstagram'da 500'den Fazla Takipçisi Olanlara Para Kazanma Fırsatı

İnstagram'da 500'den Fazla Takipçisi Olanlara Müjde: Para Kazanabilirsiniz

İnstagram üzerinde 500'den fazla takipçisi olanlara iyi haber geldi. Gelen haberde evden çalışarak ciddi paralar kazanabileceğine dair bir açıklama yapıldı. LCW'den yapılan son dakika açıklamasına göre, 500'den fazla takipçiye sahip olan kişilerin yapacağı paylaşımlarla ayda 1000 dolardan fazla para kazanabileceği belirtildi.

Nasıl Influencer Olunur? Başvurusu Nasıl Yapılır?

LCW'den yapılan açıklamada, influencer olmak için İnstagram, Youtube, Facebook, Tik Tok, Twitch, Telegram ve Twitter gibi platformlarda paylaşımlar yapılması gerektiği belirtildi. Başvuru için ise 'https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/lp/bizim-influencerimiz-sensin-1' adresi kullanılabilir.

Link Nasıl Hazırlanacak?

Paylaşımların yapılacağı linklerin Influio uygulaması üzerinden oluşturulabileceği ve performansının takip edilebileceği ifade edildi.

Performansı Nasıl Takip Edeceğim?

Influio uygulaması üzerinden linkler üzerinden oluşan tıklama, satış gibi performans rakamlarının takip edilebileceği belirtildi.

Nasıl Para Kazanılır?

Linkler üzerinden yapılan satışlara göre LCW tarafından hediye çeki düzenlendiği ve hediye çeklerinin performansa bağlı olarak değiştiği belirtildi. Hediye çeklerinin her ayın sonunda Influio aracılığıyla teslim edildiği ifade edildi.