Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Instagram ve Threads Erişim Problemi Yaşıyor

Önde gelen sosyal medya uygulamalarından Instagram, kullanıcılarının erişim problemi yaşadığı belirtildi. Ayrıca, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile İsrail arasında çatışmalar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 17:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Instagram ve Threads Erişim Problemi Yaşıyor

Önde gelen sosyal medya uygulamalarından Instagram, kullanıcılarının erişim problemi yaşadığı belirtildi. 2 Kasım Perşembe günü sabahından itibaren başlayan erişim sorunu, akşam saatlerinde daha da geniş çaplı hale geldi. İlk olarak mobil hesaplarda yaşanan sorun, akşam saatlerinde web sitesine de yansıdı. Ayrıca, Instagram'ın bağlı olduğu Threads uygulamasında da erişim sorunu olduğu bildirildi.

Ayrıca, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile İsrail arasında çatışmalar devam ediyor. İsrail'in Filistinlilere yönelik ihlallerine karşılık veren Hamas, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı düzenlemesiyle karşılık verdi. İsrail'e göre, çatışmalarda birçok İsrailli ölürken, Gazze'de binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Ayrıca, Batı Şeria ve Kudüs'te de çatışmalar yaşanmaktadır.

Instagram ve Threads erişim sorunu yaşarken, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam etmektedir.