Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İngiltere'de Trende Yılan Panik Yarattı

İngiltere'de seyahat halinde olan bir trende turuncu bir yılanın ortaya çıkması yolcular arasında paniğe neden oldu. Yolcuların fotoğraflarını çektiği ve sosyal medyada paylaştığı olay, kısa sürede viral oldu. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanın zararsız bir mısır yılanı olduğu belirtilse de yolcuları sakinleştirmeye yetmedi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 11:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İngiltere'de Trende Yılan Panik Yarattı

İngiltere'de seyahat halinde olan bir trende yaşananlar paniğe neden oldu.

Leeds tren istasyonu ile Shipley arasında ilerleyen trende bir anda turuncu bir yılan ortaya çıktı. YILANI GÖREN YOLCULARI KİMSE TUTAMADI Trenin ortasında aniden beliren yılanı gören yolcuları tutmak mümkün olmadı. Bir anda hep birlikte ayağa kalkan yolcular, tuvalete doğru koşmaya başladı.

YOLCULAR FOTOĞRAFINI ÇEKTİ Bir yolcu bir fotoğraf çekti ve bunu internette bir tweet'te paylaştı, bu tweet hızla viral oldu ve insanları inandıramadı. Yolcu, paylaştığı tweet'in üzerine de şu notu düştü: "Shipley'den Leeds'e giden trende kaotik sahneler. Yılan hareket ediyor. Vagon hareket ediyor. Aman Tanrım, bu trende gerçek bir yılan var."

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ Söz konusu fotoğraflara kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları, başlarına böyle bir olay gelse ne yapacaklarını yazdı. İşte o yorumlardan bazıları: "Nereye gittiğini merak ediyorum" "Kendimi tuvalete kilitlerdim..." "Bir tıssss nöbeti geçirirdim ..."

Yaklaşık 1,5 metrelik yılanın vagonda dolaşmaya başlaması üzerine panikleyen yolcular diğer vagona koştu.Parlak renkli yılanın zararsız bir mısır yılan olduğu anlaşılsa da bu yolcuları sakinleştirmeye yetmedi.Leeds'e seyahat eden trendeki yolcular çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.Kuzey Amerika'ya özgü olan mısır yılanları, Birleşik Krallık'ta daha çok egzotik ev hayvanı olarak görülüyor.Yılan, tren Leeds istasyonuna vardıktan sonra yetkililer tarafından trenden çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen yılana şimdilik Reptilia adlı tesiste bakılıyor.