Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İngiltere Premier Lig Yıldızlarının Çalınan Araçları Bulundu

İngiltere Premier Ligde oynayan iki futbolcuya ait yaklaşık 16 milyon sterlin değerinde lüks otomobil ve araç parçaları çalındığı bildirildi. Oyunculara ait bir lüks Ferrari ve Range Rover Sport araçları, Essex bölgesindeki bir limandan Dubaiye sevk edileceği sırada polisler tarafından nakliye konteynerlerinde bulundu. Essex Polisinin çalıntı araç istihbarat birimine (SVIU) göre, hırsızlar, araçları komşu bölgelerden çaldı. Konteynerlerde toplamda 517 araç ya da parçası ele geçirilirken, polis, hırsızların araçları yurtdışına gönderdikten sonra İngilteredeki değerinden iki ya da üç kat daha fazla ödeme almayı ummuş olabileceklerini söyledi. Polis, İngilteredeki otomobil hırsızlarının çaldıkları araçları piyasa değerinin çok altında bile olsa hızlı bir şekilde satmaya çalıştıklarını, parçalara ayırdıklarını ya da aracın tamamını veya parçalarını Orta Doğu ve Afrikaya gönderdiklerini belirtti. Polis, ismi açıklanmayan futbolculara otomobil ve parçaların geri iade edildiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İngiltere Premier Lig Yıldızlarının Çalınan Araçları Bulundu

İngiltere polisi, Essex bölgesinde dikkat çeken bir operasyona imza attı.

Premier Lig'de oynayan iki yıldızın çalınan otomobilleri son anda bulundu.

PREMİER LİG YILDIZLARININ ARAÇLARI BULUNDU

Essex polisinden yapılan açıklamaya göre 100'den fazla milli maçı olan iki Premier Lig yıldızının çalınan araçları Dubai'ye gitmesi planlanan nakliye konteynerlerinde bulundu.

16 MİLYON STERLİN Ferrari ve Range Rover marka iki lüks aracın yanı sıra 517 araç parçası da konteynerin içerisinde ele geçirildi.

2023 yılında gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen araç ve parçalarının değerinin 16 milyon sterlini bulduğu belirtildi.

Polis, İngiltere'deki otomobil hırsızlarının çaldıkları araçları piyasa değerinin çok altında bile olsa hızlı bir şekilde satmaya çalıştıklarını, parçalara ayırdıklarını ya da aracın tamamını Orta Doğu ve Afrika'ya gönderdiklerini belirtti.

YILDIZLARA GERİ TESLİM EDİLDİ

Futbolcuların isimlerini açıklanmazken, oyuncuların 100'den fazla milli maçta forma giydiği aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Lüks araçlar sahiplerine teslim edildi.