Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İngiliz Model Tabby Brown'un Ölümü

İngiliz model Tabby Brown, 38 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Müslüman olan Brown'ın cenazesi İslami kurallara göre defnedildi. Brown, modellik kariyerinde büyük başarılar elde etti ve birçok ünlü marka ile çalıştı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 16:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İngiliz Model Tabby Brown'un Ölümü

İngiliz vatandaşı 38 yaşındaki Tabby Brown, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Balotelli dahil birçok ünlü futbolcuyla aşk yaşayan Brown’a, Müslüman adetlerine göre cenaze töreni düzenlendi.

Playboy Kızının Gerçek Kimliği Öldükten Sonra Ortaya Çıktı!

38 yaşındaki İngiliz model Tabby Brown kalp krizinden hayatını kaybetti. Mario Balotelli ile Raheem Sterling'le adı anılan Brown'un cenaze töreninde herkes şaşkına döndü.

Ünlü modelin müslüman olduğu cenaze töreninde ortaya çıktı. Ünlü İngiliz model Tabby Brown’ın henüz 38 yaşındayken kalp krizinden ölmesi moda ve sanat dünyasında şok etkisi yarattı. Müslüman olan geç modelin cenazesi İslami kurallara uygun olarak toprağa verildi.

Ünlü İngiliz model Tabby Brown

Ünlü İngiliz model Tabby Brown’ın henüz 38 yaşındayken kalp krizinden ölmesi moda ve sanat dünyasında şok etkisi yarattı. Müslüman olan geç modelin cenazesi İslami kurallara uygun olarak toprağa verildi.

Tabby Brown'ın Kariyeri

Ünlü İngiliz model Tabby Brown, bir işletme müdürü olarak çalışırken Virgin Atlantic reklamı için işe alındı ve modellikte büyük bir çıkış yakaladı. Kısa sürede şöhreti yakalayan Brown, birçok ünlü marka ile çalıştı ve çeşitli ödül törenlerinde sunuculuk yaptı.