Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ING İnternetten Kredi Kampanyasıyla Hızlı ve Kolay Kredi İmkanı

ING, internet üzerinden başvuru yaparak, 5.000 TL kredi finansmanını, 36 ay vade seçeneğiyle kullanma imkanı sunan bir kampanya başlattı. Kredi onayı alındıktan sonra banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, cep telefonlarıyla banka hesaplarını açarak krediyi hemen kullanmak mümkün.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 13:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ING İnternetten Kredi Kampanyasıyla Hızlı ve Kolay Kredi İmkanı

ING İnternetten Kredi Kampanyasıyla Hızlı ve Kolay Kredi İmkanı

Global ölçekte finans alanında faaliyet gösteren Hollanda merkezli ING, ülkemizde de bankacılık alanında yeni ve özel hizmetlerle kısa süre içerisinde büyük müşteri kitlelerine ulaşmayı başardı. Her kesimden müşterilerin ihtiyaçlarına özel bankacılık hizmetlerini, birde benzersiz bir hizmet yaklaşımıyla sunması, bankanın en önemli özelliklerinden biri.

ING tarafından hazırlanan son kampanya da, internet aracılığıyla başvuru yapan herkes, 5.000 TL krediyi hemen kullanmaya başlayabiliyor.

İnternetten 5.000 TL Kredi Avantajı

ING tarafından hazırlanan bu yeni kampanyayla, internet üzerinden başvuru yaparak, 5.000 TL kredi finansmanını, 36 ay vade seçeneğiyle kullanabiliyorsunuz. 18 yaşından büyük tüm vatandaşların başvurabildiği bu mini kredi, kredi puanı konusunda esnek hareket eden ING tarafından, bayram öncesinde vatandaşlara sunulan önemli bir fırsat. ING kredi puanı düşük olan kişilere daha yüksek faiz uygulamasıyla kredi veren, bu şekilde risk dağıtımı yapan bir bankacılık yaklaşımına sahip.

İnternet üzerinden başvurulan kredinin onayı alındıktan sonra da banka şubesine gitmeniz gerekmiyor. İhtiyaç kredisi kapsamında, yeni kimlik kartı sahibi olan herkes, cep telefonlarıyla banka hesaplarını açabiliyor ve kredileri bu hesaba yatırıldıktan sonra kullanılabilir oluyor. Kredi başvurusunu internetten yaptıktan sonra, saatler içerisinde onayını alabiliyor ve kredinizi hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Bayram Öncesi Nakit İhtiyaçlarına Süratli Yanıt

Kampanya kapsamında, başvurusunu internetten yaparak, onayını alan vatandaşlar, hemen kredilerini kullanabiliyor. Kredinin geri ödemesi konusunda da 3 ay ödeme erteleme avantajı bulunuyor. Kredinin vadesi 36 aya kadar uzatılabiliyor. Son derece kolay ve hızlı bir şekilde kullanılabilmesi için özel bir alt yapı hazırlanmış. Başvuru sahibi birkaç saat içerisinde, bulunduğu her yerden kredisini hemen kullanmaya başlayabiliyor.

ING’ nin resmi internet sitesinde bulunan ilgili sayfadan, kredi başvuru formunu dolduran vatandaşlar, iletişim bilgileri aracılığıyla onayını alabiliyor. Kredi onaylanma süreci genellikle dakikalarla ifade edilecek süreler içerisinde gerçekleşiyor. Zaten ING vatandaşı olan ve hesapları bulunan kişilerin, krediyi kullanma süreleri bu sebeple çok daha hızlı oluyor ve yaklaşık 2-3 dakika içerisinde kredilerini kullanabiliyorlar. Hesabı olmayan vatandaşların, hesap açma işlemleri nedeniyle, kredi kullanım süresi birkaç saati bulabiliyor.