Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İNG Bank'tan İhtiyaç Kredisi Fırsatı

İNG Bank, müşterilerine Temmuz ayı sonuna kadar özel bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. 30.000 TL'ye kadar kredi kullanabilir ve geri ödeme süresini kişisel olarak belirleyebilirsiniz. Kredi başvurularını internet bankacılığı üzerinden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 18:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İNG Bank'tan İhtiyaç Kredisi Fırsatı

İNG Bank Temmuz ayıyla birlikte ihtiyaç kredisi olarak size 30.000 TL ödemeyi şartsız ödeyeceğini kabul etti

İNG Bank son dakika fırsatı olarak nakit paraya ihtiyaç duyacaklara ilaç olacak kampanyayı duyurdu. İlk taksitinin 90 güne kadar ertelenebilecek krediler için aranan şartların detayları paylaşıldı. İNG şartsız, kefilsiz olacak şekilde 30 bin TL’ye kadar kredi tahsisine onay vereceğini açıkladı. Duyurulan kampanyanın detaylarına göre kredinin 3 ay ertelemeli ve düşük faizli olacağı iletildi.

Krediler Üç Ay Ödeme Ertelemeli

Yüksek enflasyona yönelik mücadelede vatandaşlara destek sağlayan İNG Bankası tahsis ettiği kredilerde 3 ay ertelemeli özellik barındırıyor. İNG Bankası kredi başvurularını internet bankası aracılığıyla ileten vatandaşlara erteleme hakkı tanıyor. Kredi hemen hesaba yatıyor olsa da ödemesi 90 günün sonunda başlıyor. Banka duyurduğu kampanyasında düşük faizli ertelemeli kredinin bu ay sonuna kadar süreceğini söyledi.

Faiz Oranları da Duyuruldu

İNG Bank’ın düşük faizli ihtiyaç kredisinin faiz oranları da son açıklamalarla netleşti. En düşük oranın 1,64 olarak yansıtılacağı düşünülüyor. Başvuru şartlarına dair detaylar bankanın internet adresinden vatandaşlarla paylaşıldı. İhtiyaç kredisine başvurmak isteyenlerin İNG Bank’ın mobil uygulamasını indirmeleri tavsiye ediliyor.

Başvuru Aşaması ve Ödeme Planı

Banka müşterisi olan vatandaşlar internet bankacılığı şifresi alarak uygulamaya giriş yapabilirler. Şubeye gitmeden kredi başvurularını anında ileterek dakikalar içinde hesaplarına yatırabilirler. Başvuru esnasında size yansıtılacak özel faiz oranı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Başvuru aşamasında vatandaşlar aynı zamanda kredilerinin ödemesini ne kadar erteleyebileceklerini de seçebiliyor. 18 yaşından büyük tüm vatandaşlar başvuruda bulunabiliyorlar. Vatandaşlar kendilerine uyacak şekilde ödeme planını belirleyebilirler. Aylık ödeme yapabileceğiniz gibi 3 ay erteleme de yapabilirsiniz. Bu imkanların sunulması banka müşterileri için çok büyük bir kolaylık olmaktadır.