Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İkinci El Araç Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Ucuz Araçlara Yönlendiriyor

Otomobil fiyatlarındaki artış nedeniyle vatandaşlar, ikinci el araçlara yöneliyor. İcra müdürlükleri tarafından uyguna satılan araçlar, açık artırma ile ihaleye sunuluyor. Renault fabrikasında yenilenen ikinci el araçlar ise onaylı yedek parçalar kullanılarak satışa sunuluyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 19:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İkinci El Araç Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Ucuz Araçlara Yönlendiriyor

Otomobil Fiyatlarındaki Artış Nedeniyle Vatandaşlar İkinci El Araçlara Yöneldi

Otomobil fiyatlarındaki artış nedeniyle vatandaşlar, icra müdürlükleri tarafından piyasaya göre daha ucuza satışa sunulan ikinci el araçlara da yönelebiliyor. Piyasaya göre uyguna satılan araçlar, açık artırma sistemi ile ihaleye sunuluyor. Ayrıca bazıları az hasarlı, bazıları ise hasarsız olan araçlara adeta teklif yağıyor. Bunun yanı sıra çalışmayacak durumda olan bazı otomobiller ise yedek parça için satın alınabiliyor.

İkinci El Araç İlanlarına Ulaşmak İçin UYAP e-Satış Portalı Kullanılıyor

Satışa konulan araçların ilanlarına, UYAP e-Satış Portalı adresinden ulaşılabiliyor.

Renault Fabrikasında Yenilenen İkinci El Araç Modelleri ve Fiyatları

Renault Ekim ayında da fabrikada yenilenmiş 2. el araç modellerinin satışına devam ediyor. Araçlar test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü birçok işlem uygulandıktan sonra yeni sahibi ile buluşuyor. Her araç firma tarafından onaylı yedek parçalar kullanılarak ilana koyuluyor. Fabrikanın yenilenmiş araç yelpazesi oldukça geniş. Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaların ikinci el pek çok aracı şu an ilanda satışa sunuluyor.