Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İddialı Dizi Ruhun Duymaz Ekrana Veda Ediyor

Yayın günü değişmişti Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturan FOX’un iddialı dizisi Ruhun Duymaz’ın 9. Bölümde ekrana veda edeceği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İddialı Dizi Ruhun Duymaz Ekrana Veda Ediyor

İddialı dizi ekrana veda ediyor

Yayın günü değişmişti Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturan FOX’un iddialı dizisi Ruhun Duymaz’ın 9. Bölümde ekrana veda edeceği iddia edildi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldığı Ruhun Duymaz farklı konusuyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrasında Ruhun Duymaz final yapacağı iddiaları gündeme geldi.

FOX’un iddialı dizisi Ruhun Duymaz’ın yayın günü değişmiş ve dizi sezon başlayınca cumartesine alınmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ıı buluşturan dizi 9. bölümde ekran veda ediyor.

DUVAR - Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Ruhun Duymaz' dizisi için final kararı verildi.

Başrollerinde Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizinin yayın günü sezon başlayınca değişmiş, cumartesiye alınmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu hafta 8'inci bölümü seyirciyle buluşacak olan dizi 9'uncu bölümde bitecek. Bir suç şebekesini çökertmeye çalışan gizli teşkilatın hikayesini anlatan dizide, Şükrü Özyıldız gözü işinden başka bir şey görmeyen Ajan Onur'u; Burcu Özberk ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız olan Ece'yi canlandırıyordu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)