Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İcardi ve Wanda Nara'nın İstanbul'daki Evinin Aylık Kirası Şaşırttı

Galatasaray'ın 10 milyon Euro transfer ücreti ödediği Mauro İcardi ve eşi Wanda Nara'nın İstanbul'daki evinin aylık kirası 30 bin euro olarak açıklandı. İcardi'nin ultra lüks villasında havuz, sinema salonu ve oyun parkı gibi özellikler bulunmaktadır. Wanda Nara ise Arjantinli bir aktris, model ve futbolcu menajeri olarak tanınmaktadır.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 20:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İcardi ve Wanda Nara'nın İstanbul'daki Evinin Aylık Kirası Şaşırttı

Icardi ve Wanda Nara'nın İstanbul’daki evinin aylık kirası ağızları açık bıraktı

Galatasaray'ın 10 milyon Euro transfer ücreti ödediği dünyaca ünlü yıldızı Mauro İcardi ve eşi Wanda Nara yeni evinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca magazin gündemine bomba gibi düştü. Icardi'nin evinin aylık kirası ise söylentilere göre göre 30 bin euro.

Galatasaray'ın beklenen transferi geçtiğimiz sezonun yıldız oyuncusu Icardi geçen günlerde İstanbul'a tekrar ayak bastı. Gerek özel hayatıyla gerek sporculuğuyla gündemden hiç düşmeyen futbolcu Icardi için 10 milyon Euro transfer ücreti ödendi.

İSTANBUL’DAKİ EVİM

Wanda Nara ve çocuklarıyla Türkiye'ye dönüş yapan Mauro Icardi'nin evi ise sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray'ın 3 yıl boyunca 6 milyon euro maaş vereceği Mauro Icardi İstanbul'da ultra lüks bir ev kiraladı. Aylık 30 bin euro kirası olduğu öğrenilen havuzlu villanın tüm masraflarını ise sarı kırmızılı kulüp üstlenecek. Mauro Icardi ailesinin kalacağı ev sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Doğayla iç içe olan villada özel bir yüzme havuzu, hobi bahçesi, geniş bir sinema salonu bulunmakta. Villada Wanda Nara ve Mauro Icardi çiftinin çocuklarının zaman geçireceği bir oyun parkı da var. Wanda Nara evini sosyal medya hesabından paylaşarak "İstanbul'daki evim" notunu yazmayı da ihmal etmedi.

WANDA NARA KİMDİR?

9 Aralık 1986 yılında dünyaya gelen Wanda Nara Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbolcu menajerliği yapmaktadır. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmenlik yapıyor. İlk evliliğini 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile yapan Wanda Nara, 2013 yılında Mauro Icardi ile tanışıp, evlenmiştir.