Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Icardi ve Ailesinin Cadılar Bayramı Pozları Gündem Oldu

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, ailesiyle beraber cadılar bayramı pozu verdi. Paylaşılan karelere Sarı Kırmızılı taraftarlar beğeni yağdırdı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a katılan attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi, sosyal medyada da taraftarın gözdesi haline geldi. Bu sefer Arjantinli yıldızın cadılar bayramı dolayısyla çekildiği pozlar, Galatasaraylı taraftarlarca beğeni yağdırdı. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Cadılar Bayramını komşularıyla kutladı. Kızlarıyla birlikte oturduğu mahallede çikolata dağıtan Icardi, adeta izdiham yarattı. O anları sosyal medya hesabından yayınlanan tecrübeli futbolcu, Cadılar Bayramını kutlamak için Fran ve Isi ile birlikte mahallemizin incelemesine gittik ve orada bulunan tüm çocukların şeker ve çikolata dağıttık. ifadelerine yer verdi.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 12:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Icardi ve Ailesinin Cadılar Bayramı Pozları Gündem Oldu

Icardi ve Ailesinin Cadılar Bayramı Pozları Gündem Oldu

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, ailesiyle beraber cadılar bayramı pozu verdi. Paylaşılan karelere Sarı Kırmızılı taraftarlar beğeni yağdırdı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a katılan attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi, sosyal medyada da taraftarın gözdesi haline geldi.

Bu sefer Arjantinli yıldızın cadılar bayramı dolayısyla çekildiği pozlar, Galatasaraylı taraftarlarca beğeni yağdırdı. İşte o kareler;

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Cadılar Bayramını komşularıyla kutladı.

Kızlarıyla birlikte oturduğu mahallede çikolata dağıtan Icardi, adeta izdiham yarattı. O anları sosyal medya hesabından yayınlanan tecrübeli futbolcu, Cadılar Bayramını kutlamak için Fran ve Isi ile birlikte mahallemizin incelemesine gittik ve orada bulunan tüm çocukların şeker ve çikolata dağıttık. ifadelerine yer verdi.