Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ICA ve Ford'dan Akıllı Ulaşım Ödülü

ICA, IRF Kongresi'nde otonom kamyon projeleriyle ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 11:18
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 11:18

ICA ve Ford'dan Akıllı Ulaşım Ödülü

ICA, IRF Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, Ford ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği otonom kamyon projesi ile Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödül aldı. Yenilikçi Çözümler ile Ödül

ICA'nın açıklamasına göre, bu ödül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) kullanılarak gerçekleştirilen proje ile kazanıldı. Ford Trucks'ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonlarıyla gerçekleştirilen proje, Türkiye'de bir ilki temsil ediyor ve yol güvenliği ile verimliliğin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

IRF Kongresi'nin Önemi

IRF Kongresi, üç gün boyunca yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri alanlarında dünyanın dört bir yanından uzmanları bir araya getirdi. Kongre süresince yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite gibi konular öne çıkarken, geleceğin altyapı çözümleri ve yenilikçi projelerin tartışıldığı bir platform oluşturdu. Sponsorluk ve Proje Tanıtımları

ICA, GOLD sponsor olarak katıldığı bu etkinlikte sürdürülebilir yol altyapısı ile mobilite performansına yönelik projelerini tanıtarak dikkatleri üzerine çekti.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu...

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.