Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Ayrılığı

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza'nın ilişkisi sona erdi. Uzun yılladır birlikte olan çift, birçok kez ayrılıp barışmıştı. Ancak son yaşanan olaylar sonucunda ilişki tamamen çıkmaza girmiş durumda. Edvina Sponza, İbrahim Kutluay ile artık görüşmeyeceklerini ve ilişkiyi tamamen bitirdiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Ayrılığı

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Ayrılığı

Şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza arasında sula durulmuyor. Edvina Sponza uğruna çocuklarının annesi Demet Şener'den boşanan İbrahim Kutluay, şu sıralar aşk hayatında çok dertli. Uzun yılladır birlikte olan Kutluay ve Sponza bu zamana kadar birçok kez ayrılıp barışmıştı. Her ayrılıkları olaylı olan ama her defasında aşkın kazandığı bu ilişki geçtiğimiz günlerde tamamen çıkmaza girmişti. Takvim'in haberine göre; Küs aşıklar geçtiğimiz günlerde Bebek'te karşı karşıya gelmiş, tüm semtin duyduğu tartışma yaşamıştı.

Tepkilerin hedefindeki Linet kendisini savundu

SPONZA İBRAHİM KUTLUAY HAKKINDA NET KONUŞTU

Bütün bu olanların ardından Edvina Sponza, önceki gün Bebek sahilinde köpeğini gezdirirken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin, 'İbrahim Kutluay'la barıştınız mı?' sorusuna cevap veren Sponza, kesin bir dille şunları söyledi: 'Benim o şahısla görüşme veya barışma gibi bir durumum yok. Ben o defteri kapadım ve bir daha da açmamaya karar verdim.'