Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbo Show Yeni Sezon İle Geri Dönüyor

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show programının yeni sezonu için Tatlıses TV'de geri döneceğini duyurdu. İbo Show'un ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 13:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İbo Show Yeni Sezon İle Geri Dönüyor

İbo Show Geri Mi Dönüyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan seyirciyi eğlendiren birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show yayın hayatına ara vermişti. Eski eşiyle birtakım problemler yaşayan İbrahim Tatlıses yeni sezon için ekibiyle birlikte yeni kanal arayışına girmişti. Tatlıses twitter hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi duyurdu.

İBO SHOW GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Usta sanatçı sosyal medya hesabından İbo Show programının başlayacağının sinyallerini erdi. Tatlıses yaptığı paylaşımda; "Her kanalda dizi dizi sıraya girdik İboshow Tatlıses Tv'ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz İboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!"

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI GELDİ!

Tatlıses'in verdiği müjdeli haber sonrası birçok sosyal medya kullanıcısından destek mesajları geldi. Bazı hayranları; "Sayın imparator 3 saat olmasın 2 saat olsun Canlı olsun", "Seni çok özlüyorum canım abim tek imparatorumuz. Bizi İboshow'dan ve kendinden mahrum etme abi, Seni hep ekranda görmek istiyoruz.", "Allah'ına kurban imparator sabah sabah bu ne güzel bir müjde", "Allah sesine ve yüreğine zeval vermesin. Sabırsızlıkla bekliyoruz" yorumunda bulundu.

İbo Show Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Bir ekran klasiği haline gelen İbo Show uzun süredir izleyicileri ile bir araya gelemiyor. Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show uzun süredir ekranlardan uzak kaldı. İbo Show yeni sezon tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. İbo Show’u merak eden izleyicilere sevindiren haberi birinci ağızdan İbrahim Tatlıses verdi. İbo Show yeni sezon ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

TATLISES KANALI AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yeni sezonda Tatlıses TV’de yayınlanacağını duyurdu. Stüdyo hazırlıklarının sürdüğünü belirten Tatlıses 2 ay içerisinde izleyicileri ile buluşacağı müjdesini verdi. İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Her kanalda dizi dizi sıraya girdik İboshow tatlıses tv ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!"