Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

IBAN Üzerinden 50.000 TL Ödeme! Hemen Hesabınızı Kontrol Edin…

Banka hesaplarına ödemeler yapılıyor. 50.000 TL ödeme IBAN numarası üzerinden yatırılmış olabilir. Ziraat Bankası müşterisi olmanız, banka hesabınızın bulunması veya bankanın kredi kartını kullanıyor olmanız durumunda bu ödemeden yararlanabileceksiniz.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 15:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

IBAN Üzerinden 50.000 TL Ödeme! Hemen Hesabınızı Kontrol Edin…

IBAN Üzerinden 50.000 TL Ödeme! Hemen Hesabınızı Kontrol Edin…

Banka hesaplarına ödemeler yapılıyor. 50.000 TL ödeme IBAN numarası üzerinden yatırılmış olabilir. İşte, ödemeye ilişkin detaylar…

Ziraat Bankası müşterisi olmanız, banka hesabınızın bulunması veya bankanın kredi kartını kullanıyor olmanız durumunda bu ödemeden yararlanabileceksiniz.

İşte bankadan açıklanan ödemenin detayları…Ziraat Bankası müşterileri Şubat ayına kadar geçerli olan kampanyanın detaylarını araştırıyordu. Banka müşterilerine açıklama geldi. Kampanya süresi kısaltıldı ve 5 gün içerisinde kredi almak isteyenler başvurularını yapabilecekler. 18 yaşından büyük olan ve banka hesabı bulunanlar internet üzerinden rahatlıkla başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu kredi kampanyasından yararlanabilecek olan kişiler sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi vasıtasıyla duyularını yapacaklar. Nakit kredi başvurularını yapacak olanlar en düşük faiz oranlarından yararlanıp 50 bin TL'ye kadar gelir belgesi olmaksızın kredi alabilecek.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler bu başvurularını hızlı ve kolay hale getirmek için farklı yöntemlerden yararlanabiliyor.

Yalnızca kendi müşterileri için değil bu kredi imkanından yararlanmak için bankayı arayanlar müşteri hizmetleri numarası üzerinden internet şifresi oluşturarak mobil uygulamadan bu krediyi alabilirler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapanlar kredi ödemelerini aynı gün içerisinde alabilecekler. Ziraat Bankası hızlı ve pratik bir hizmet ağı ile kredi desteği sağlıyor. Banka kendi müşterilerine özel sunmuş olduğu faiz oranlarından yararlandırarak 5 gün içerisinde kredi ödemelerini yapıyor.

Ziraat bankası'ndan hızlı ve kolay kredi

Ziraat Bankası banka kartı veya kredi kartı bulunanlar hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilecekler banka müşterileri internet şifresi oluşturarak veya mobil uygulaması üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirecekler Kredi ödemeleri aynı gün içerisinde hesaplarına yatacak ve nakit ihtiyaçlar bu şekilde hızlı bir şekilde karşılanabilecek