Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hull City'nin Yeni Kadrosuyla Premier Lig Hedefi

Hull City, yeni kadrosu ve stratejileriyle Premier Lig'e yükselme hedefini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 11:34

Hull City'nin Yeni Kadrosuyla Premier Lig Hedefi

Hull City, Premier Lig Hedefinde İnatla İlerliyor

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahipliğinde yeni bir sezona girmeye hazırlanıyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, yeni transferlerle birlikte Premier Lig hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.

Yenilikçi Transfer Stratejileri

Kamp sürecinde Kesler, kadrolarını yenileyerek yeni teknik direktörleri Tim Walter ile sezona start aldıklarını belirtti. Walter'ın hücum futbolu felsefesi, takıma yeni bir enerji katmış durumda.

Küme düşmeme mücadelesinin yanı sıra, yeni transfer planları ile birlikte hedeflerini yukseltmeye devam edeceklerini vurgulayan Kesler, "Bu yıl 15 oyuncu transfer ettik, bunların 7-8'inin ciddi yatırım potansiyeli var. Onlar sayesinde Premier Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Türk Futboluna Destek ve İlişkiler

Kulüp, Türk futbolunu destekleme konusundaki kararlılığını sürdürerek Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a transfer sürecini, Türk kulüpleri arasında güzel bir iş birliği örneği olarak değerlendirdi.

Kesler, "Türk oyuncular her zaman radarımızda ama Championship'in zorluklarına uygun oyuncuları da göz önünde bulunduruyoruz" dedi.

Belloumi'ye Güveniyoruz

Kulübün yeni transferleri arasında yer alan Mohamed Elbachir Belloumi, Tan Kesler'in övgüsüne layık görülerek, "Onun ligin dinamizmine katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadeleriyle desteklendi.

Maribor Satın Alma Süreci

Kesler, Maribor futbol kulübünü satın alma sürecinin son aşamalara geldiğini bildirdi. Kulübü şampiyonluk hedefiyle yönlendirmek ve oyuncu yetiştirmek için çaba sarf edecekleri mesajını verdi.

Kesler, "Maribor özel bir kulüp, hedefimiz Şampiyonlar Ligi için kapıları aralamak" şeklinde belirtti.

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin...

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler (fotoğrafta), Antalya kampında, hedeflerini, yeni transfer planlarını ve yeni yatırımlarını AA muhabirine değerlendirdi.