Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hüseyin Çevik: Suriye’de Bebekler Ölüyor, Bırakın Ölsünler

Sosyal medyada paylaştığı tartışma yaratan videolar ile gündeme gelen Hüseyin Çevik, "Suriye’de bebekler ölüyor, bırakın ölsünler, ne güzel işte cennete gidiyorlar" dedi. Daha önce İsmailağa Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından "Bizimle alakası yoktur" denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik'in yeni konuşması sosyal medyada gündem oldu. Çevik, "Suriye'de bebekler ölüyor, bırakın ölsünler, ne güzel işte cennete gidiyorlar. Büyüyünce belki gavur olacaklardı, ateist olacaklardı." ifadelerini kullandı. Son dönemde, paylaştığı dini videolarla Hüseyin Çevik'in ismini sık sık duyuyoruz. 'Mesela kadının muayenesi 5 dakika ama 10 dakika oldu kadın çıkmıyor. Lan oğlum hayırdır...Sonra da kızlar okumasın diyorsunuz' kardeşim ben öyle demiyorum. Kızlar okusun ama kızlar sadece kızların okuduğu okullarda okusun.' diyen Çevik Japonya'da erkeklerin ve kadınların ayrıldığı okulları ve tren hatlarını örnek verdi. Ayrıca ülkemizde de böyle bir uygulama

Yayın Tarihi: 10.07.2023 15:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hüseyin Çevik: Suriye’de Bebekler Ölüyor, Bırakın Ölsünler

O İsimden Yine Skandal Sözler: "Suriye’de Bebekler Ölüyor, Bırakın Ölsünler"

Sosyal medyada paylaştığı tartışma yaratan videolar ile gündeme gelen Hüseyin Çevik, "Suriye’de bebekler ölüyor, bırakın ölsünler, ne güzel işte cennete gidiyorlar" dedi. Daha önce İsmailağa Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından "Bizimle alakası yoktur" denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik'in yeni konuşması sosyal medyada gündem oldu.

"Bebekler Ölsün, Ne Güzel"

Hüseyin Çevik'in sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Çevik, "Suriye'de bebekler ölüyor, bırakın ölsünler, ne güzel işte cennete gidiyorlar. Büyüyünce belki gavur olacaklardı, ateist olacaklardı." ifadelerini kullandı.

Son Dönemde Hüseyin Çevik Kimdir?

Son dönemde, paylaştığı dini videolarla Hüseyin Çevik'in ismini sık sık duyuyoruz. 'Mesela kadının muayenesi 5 dakika ama 10 dakika oldu kadın çıkmıyor. Lan oğlum hayırdır...Sonra da kızlar okumasın diyorsunuz' kardeşim ben öyle demiyorum. Kızlar okusun ama kızlar sadece kızların okuduğu okullarda okusun.' diyen Çevik Japonya'da erkeklerin ve kadınların ayrıldığı okulları ve tren hatlarını örnek verdi. Ayrıca ülkemizde de böyle bir uygulamaya geçilmeye çalışıldığını ama bunun tepki çektiğini, tepki çekenlerin 'dertlerinin ne olduğunu bilmediğini' söyledi.