Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası Devam Ediyor

22 yıldır devam eden Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, Vogue Supreme Bodrum Otel’de devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcının olduğu turnuvada Hülya Avşar da mücadele ediyor. Hülya Avşar’ın Türkiye’nin en önemli ve uzun süreli sosyal sorumluluk projesi dediği turnuvadan elde edilen gelir, başarılı tenisçi çocukların yanı sıra maddi durumu yetersiz başarılı lise ve üniversite öğrencilerine aktarılıyor. Hülya Avşar ise Bodrum'da tatil yaparken tenis oynayarak keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca sosyal medya hesabından da aktif olarak paylaşımlar yapıyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 16:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası Devam Ediyor

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası

22 yıldır devam eden Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, Vogue Supreme Bodrum Otel’de devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcının olduğu turnuvada Hülya Avşar da mücadele ediyor. Hülya Avşar’ın Türkiye’nin en önemli ve uzun süreli sosyal sorumluluk projesi dediği turnuvadan elde edilen gelir, başarılı tenisçi çocukların yanı sıra maddi durumu yetersiz başarılı lise ve üniversite öğrencilerine aktarılıyor.

Hülya Avşar'ın Tatil Keyfi

Bütün yazı Ayvalık'taki yazlığında geçiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, sosyal medyada aktif bir isim olduğu için sık sık tatilinden paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz haftalarda yazlığına veda eden Avşar, havuz başında bikinisiyle yaptığı dansı Instagram hesabından yayınlamıştı. Hülya Avşar şimdi ise soluğu Bodrum’da aldı. Tatil için geldiği Bodrum’da güzel havanın tadını çıkaran Hülya Avşar ardından ise tenis oynadı. Hülya Avşar sosyal medya sayfasından denizin ortasında tenis oynadığı anları ‘Benim için her yer Tenis Kortu’ notunuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Hülya Avşar'ın Sosyal Medya Aktiviteleri

1982 yılında düzenlenen güzellik yarışmasıyla adını duyuran ancak evlenip boşandığı için tacı geride alınan Hülya Avşar hem kariyeri hem özel hayatı hem de güzelliğiyle yıllarca adından söz ettirdi. 1997 yılında nikah masasına oturduğu ve 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı evlilikten Zehra Çilingiroğlu adında bir kızı olan Hülya Avşar sosyal medya sayfasını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık'ta geçiriyor. Avşar, geçtiğimiz haftalarda bahçesindeki zeytinleri topladığı anları yayınlamıştı. Hülya Avşar bahçesindeki zeytinleri topladı ve ardından taş kırma yöntemiyle kırdı. Hülya Avşar sosyal medyadan paylaştığı reels videosuna, Bahçeden erken hasat. Çok mu havaya girmişim? Hakan çalıştırıyor beni notunu düşmüştü.