Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hülya Avşar Ayvalık'taki Yazlığında Fit Haliyle Dekolte Şov Yaptı

Her yaz soluğu Ayvalık'taki yazlığında alan Hülya Avşar tatil paylaşımlarıyla çok konuşulurken güzel sanatçıdan hayran bırakan yeni pozlar geldi. 59 yaşındaki Avşar Kızı, son olarak genç kızları kıskandıran fit haliyle dekolte şov yaptı. Derin bacak dekoltesi ile dikkat çeken Hülya Avşar'ın leopar desenli elbisesi sanatçıya çok yakıştırılırken pozlarına da beğeni yağdı. Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde ise siyah bikinisiyle sanat çalışması yaptığı anları paylaşmıştı.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 12:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hülya Avşar Ayvalık'taki Yazlığında Fit Haliyle Dekolte Şov Yaptı

Hülya Avşar Ayvalık'taki Yazlığında Fit Haliyle Dekolte Şov Yaptı

Her yaz soluğu Ayvalık'taki yazlığında alan Hülya Avşar tatil paylaşımlarıyla çok konuşulurken güzel sanatçıdan hayran bırakan yeni pozlar geldi. 59 yaşındaki Avşar Kızı, son olarak genç kızları kıskandıran fit haliyle dekolte şov yaptı. Derin bacak dekoltesi ile dikkat çeken Hülya Avşar'ın leopar desenli elbisesi sanatçıya çok yakıştırılırken pozlarına da beğeni yağdı. Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde ise siyah bikinisiyle sanat çalışması yaptığı anları paylaşmıştı. Avşar Kızı, eline boya ile fırça alıp odasının zeminine çiçek resmi çizdiği anları sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Yaz mevsimi başlar başlamaz Ayvalık’taki yazlığına giden 59 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, yine kendine hayran bıraktı.

Fiziği ile genç kızlara taş çıkaran Hülya Avşar, son paylaşımıyla beğeni topladı. Spora olan tutkusuyla bilinen Avşar kızı, fit vücudunu dekolteli elbisesiyle sergiledi. Leopar desenli elbise giydi Hülya Avşar, 2 milyon 800 bin takipçili Instagram hesabından leopar desenli elbisesiyle birbirinden cesur pozlar verdi. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan şarkıcı, pozlarıyla adeta dekolte şov yaptı. Hülya Avşar'ın pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde ise siyah bikinisiyle sanat çalışması yaptığı anları paylaşmıştı.