Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hükümet Bey Filmi: Oyuncular, Çekimler ve Konusu

Dört ay süren ön hazırlık sürecinden sonra sete çıkan Hükümet Bey filminin oyuncuları, Şanlıurfa Halfeti’de gerçekleşen çekimlerde sıcak havanın da etkisiyle zorlandı. Çekimlerin tamamlanmasıyla Şanlıurfa yöresine ait eğlence yapıldı. Tüm ekip ve oyuncular, sıra gecesi yaparak ve çiğköfte yiyerek filmin bitişini kutladılar. Yönetmen Mehmet, uzun süredir hayalini kurduğu filminin çekimleri için harekete geçer. Senaryosunu da yazdığı 'Cin Başka Peri Başka' filminin çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti'ye gider. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet Bey, çekimlere gelen oyuncu Fadile'ye platonik olarak aşıktır. Fadile ile karşılaşan Hükümet, ona aşkını ilan eder. Dördüncü eş yapmaya hazırlanan Hükümet, bu süreçte kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 20:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hükümet Bey Filmi: Oyuncular, Çekimler ve Konusu

Hükümet Bey Filmi: Oyuncular, Çekimler ve Konusu

Dört ay süren ön hazırlık sürecinden sonra sete çıkan Hükümet Bey filminin oyuncuları, Şanlıurfa Halfeti’de gerçekleşen çekimlerde sıcak havanın da etkisiyle zorlandı. Çekimlerin tamamlanmasıyla Şanlıurfa yöresine ait eğlence yapıldı. Tüm ekip ve oyuncular, sıra gecesi yaparak ve çiğköfte yiyerek filmin bitişini kutladılar.

Filmin Konusu

Yönetmen Mehmet, uzun süredir hayalini kurduğu filminin çekimleri için harekete geçer. Senaryosunu da yazdığı 'Cin Başka Peri Başka' filminin çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti'ye gider. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet Bey, çekimlere gelen oyuncu Fadile'ye platonik olarak aşıktır. Fadile ile karşılaşan Hükümet, ona aşkını ilan eder. Dördüncü eş yapmaya hazırlanan Hükümet, bu süreçte kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Film Ekibi ve Oyuncular

Yapımcılığını Oktay Türkan'ın üstlendiği, yönetmenliği ve senaristliğini Fatih Yıldırım'ın yaptığı 'Hükümet Bey' filminin başrollerini Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş ve Metin Keçeci paylaşıyor. Ayrıca Cüneyt Özen, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakuş, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur ve Bülent Ergün de filmde yer alıyor.