Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu

HÜDA PAR yöneticileri Malatya'da vatandaşlarla buluşup taleplerini dinledi.

Yayın Tarihi: 16.01.2025 20:27
Güncelleme Tarihi: 16.01.2025 20:27

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Malatya'da

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Faruk Dinç ve Mahmut İrtem, kente gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Malatya'da önemli temaslarda bulundu.

Parti Temasları ve Vatandaş İlişkileri

Dinç ve İrtem, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri eşliğinde Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Dinç, 2 gündür kentte çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yerel Sorunların Dinlenmesi

Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Dinç, "Bu talepleri ilgili yetkililere iletecek, Meclis'te gündeme getireceğiz, ardından kamuoyuyla paylaşacağız. Ziyaretlerimizin sonunda depremzede vatandaşlarımızın sorunlarına ilişkin bir rapor oluşturarak konuyu ilgili makamlara taşıyacağız. Amacımız, yaşanan sorunların çözümüne katkıda bulunmaktır." şeklinde konuştu.

Gazze'deki Durum Üzerine Değerlendirme

İsrail ile Hamas arasında Gazze'de sağlanan ateşkese dair değerlendirmelerde bulunan Dinç, "Filistinli mücahitler, çocuklarını ve bebeklerini kaybetmelerine rağmen direnmeye devam ettiler. Bu zalimlere karşı boyun eğmeden duruş sergilediler. O zalimlere bir noktada diz çöktürdüler ve bir anlaşma sağlamak zorunda kaldılar." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Faruk Dinç (ortada) ile Mahmut İrtem (solda), partisinin...

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Faruk Dinç (ortada) ile Mahmut İrtem (solda), partisinin Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Faruk Dinç (ortada) ile Mahmut İrtem (solda), partisinin...

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları Faruk Dinç (ortada) ile Mahmut İrtem (solda), partisinin Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.