Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Huawei Watch GT 4: Akıllı Saat Pazarının Önemli İsimlerinden

Huawei Watch GT 4, akıllı saat pazarında önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Tasarımı, teknik özellikleri ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken bu model, spor anında ve günlük kullanımda verimli bir deneyim sunuyor. Saatin öne çıkan özellikleri arasında bitmek bilmeyen şarjı, uyku takibi ve sağlık ölçümleri yer almaktadır. Huawei Watch GT 4, HarmonyOS 4.0 ile çalışmakta ve Android ile iOS ile uyumludur.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 17:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Huawei Watch GT 4: Akıllı Saat Pazarının Önemli İsimlerinden

Akıllı saat pazarındaki en önemli isimlerden birisinin de Huawei olduğunu söyleyebiliriz.

Çinli üretici yeni geliştirdiği modellerle muazzam işler başarıyor. Her tarza, her zevke hitap eden bir model yelpazesine sahip olan Huawei, yeni modeli Watch GT 4 ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Huawei Watch GT 4 ile Eşsiz Bir Deneyim

Watch GT 4'ü yaklaşık olarak 1 hafta test etme imkanımız oldu. Nitekim bu 1 hafta içerisinde, Watch GT 4 bir akıllı saatten olan beklentilerimizi fazlasıyla karşılamayı başardı. Gerek tasarımı, gerekse de teknik özellikleriyle rakiplerinden ayrılan Watch GT 4, hem spor anında, hem de günlük kullanımda verimli bir deneyim sunuyor. Saatin en çok beğendiğimiz yönü ise tabi ki bitmek bilmeyen şarjı oldu. Malum günümüzde akıllı saatler bir ya da iki günü zor çıkartırken, Watch GT4 bir haftalık kullanımın ardından yüzde 50'nin üzerindeki pil sağlığı ile göz doldurdu.

Teknik Özellikler ve Öne Çıkan Özellikler

Huawei Watch GT 4'ün teknik özelliklerine baktığımızda, 46 mm'lik bir model olduğunu görüyoruz. Safir camı ve el yapımı fırçalanmış kasa tasarımı ile şık bir görünüm sunan saat, 14 güne varan şarj süresi ile sınıfında rakipsizdir. Ayrıca, 30 metre tuzlu ve tatlı suya serbest dalış yapabilme imkanı da sunmaktadır. Saatte, 7/24 EKG, SpO2, nabız, stres ve uyku takibi yapılabilmektedir. Ekranı 1.43 inçlik 466x466 piksel çözünürlüğe sahiptir ve tüm bildirimleri rahatlıkla okuyabilir ve yanıtlayabilirsiniz. Spor severler için GT 4'de 15'i profesyonel olmak üzere 100'den fazla egzersiz modu bulunmaktadır.

Sonuç

Huawei Watch GT 4, başarılı sensoru, uzun pil süresi, onbinlerce Watch Face seçeneği, spor modları ve eşsiz tasarımı ile segmentinde rakipsiz bir modeldir. HarmonyOS 4.0 ile çalışan saat, Android ve iOS ile uyumludur. Fiyat ve performans açısından da oldukça avantajlıdır. Eğer yeni bir akıllı saat satın almayı düşünüyorsanız, Huawei Watch GT 4'ü kesinlikle değerlendirmenizi öneririz.