Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Huawei Music Hizmeti Sonlandırılıyor

Teknoloji devi Huawei, kullanıcılarına sunduğu Huawei Music hizmetini sonlandırma kararı aldı. Huawei Music, temel müzik ve eğlence hizmetleri sunma amacıyla oluşturulmuştu. 31 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Huawei Music Premium Hizmeti sona erecek ve ücretsiz müzik radyo hizmetine dönüşecek. Huawei Music kullanıcılarına Spotify, Apple Music ve YouTube Music gibi alternatifler öneriliyor.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 07:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Huawei Music Hizmeti Sonlandırılıyor

Teknoloji devi Huawei, son yıllarda kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla pek çok uygulama ve hizmet geliştirdi.

Bu hizmetlerin başında Huawei Music geliyordu. Bu uygulama, kullanıcılara Spotify ve Apple Music benzeri bir müzik akışı deneyimi sunuyordu.

Ancak son yapılan bir açıklamayla Huawei Music hizmetinin sonlandırılacağı duyuruldu. Huawei Blog'da yer alan bir duyuma göre, kullanıcılar Huawei'den gelen bir mesajla bu değişiklikten haberdar edildi.

Huawei'nin kullanıcılarına gönderdiği mesaj şöyle: 'Son yıllarda, kullanıcılarımıza yenilikçi uygulamalar ve hizmetler sunma misyonunu üstlendik. Huawei Music, temel müzik ve eğlence hizmetleri sunma amacıyla oluşturuldu. Ancak son iş gelişmeleri nedeniyle Huawei Music Premium Hizmeti 31 Ağustos 2023 tarihinde sonlandırılacak ve ücretsiz müzik radyo hizmetine dönüşecek. Huawei Music hizmeti sona eriyor Bu değişiklikle tüm enerjimizi sürdürülebilir bir teknoloji ortamı oluşturup genişletmeye odaklanmak istiyoruz. Başlangıcından bu yana Huawei Music'e sadık kalan tüm kullanıcılara teşekkür ederiz. Huawei Music veri işleme hakkında herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa, Huawei'nin resmi web sitesinin alt kısmında bulunan 'Bize Ulaşın' bağlantısını kullanarak bize ulaşabilirsiniz.'

Huawei, 'ücretsiz müzik radyo hizmeti' kavramının ne olduğu konusunda herhangi bir ayrıntı vermedi. Ancak, Huawei Music kullanıcıları için birçok alternatif mevcut. Eğer reklamlarla ilgilenmiyorsanız, Spotify'ın ücretsiz sürümü iyi bir seçenek olabilir. Eğer bir miktar ödeme yapmayı göze alırsanız, Apple Music ve YouTube Music de tercih edilebilir alternatifler arasında yer alıyor.