Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Huawei Mate X5 İçin Resmi Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfı Piyasaya Sürüldü

Huawei Mate X5 için resmi Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfı piyasaya sürüldü. Bu kılıf, Mate X5'in resmi bir soğutma kılıfına sahip olan ilk katlanabilir telefon olduğunu belirtiyor. Kılıf, termalleri koruma konusunda yardımcı olur ve telefonun sıcaklığı yükseldiğinde soğutucuyu dolaştırmak için mikropompayı kullanır. Huawei Mate X5'in bu özelliği kullanıcıları heyecanlandırıyor. Kılıf, ince bir forma faktörüne sahiptir ve mavi renkteki soğutucu ile siyah renk seçeneğinde gelir.

Yayın Tarihi: 05.10.2023 09:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Huawei Mate X5 İçin Resmi Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfı Piyasaya Sürüldü

Huawei Mate X5 İçin Resmi Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfı Piyasaya Sürüldü

Önceki ay Huawei'nin Mate 60 Pro'nun lansmanının ardından, şirket bu akıllı telefon için resmi kılıfları da piyasaya sürdü. Bu kılıflardan bir tanesi, Micropump Liquid Cooling Shell (Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfı) idi. Bu aynı kılıf şimdi Huawei Mate X5 için de mevcut. Böylece, Mate X5, resmi bir soğutma kılıfına sahip olan ilk katlanabilir telefon oldu.

Huawei Mate X5, şirketin en yeni katlanabilir akıllı telefonu. Cihaz, HiSilicon Kirin 9000s çip ile güçlendirilmiş olup, 5G desteğinin yanı sıra uydu iletişimini de destekliyor.

Bu telefonun müşterileri artık resmi Mikropompalı Sıvı Soğutma Kılıfını satın alabilirler. Bu aksesuar, ¥399 (55 dolar) fiyat etiketine sahip, bu da onu Mate 60 Pro versiyonundan ¥100 daha pahalı yapar. Bu koruyucu kılıf, termalleri koruma konusunda yardımcı olur. Telefonun sıcaklığı yükseldiğinde, kılıfın piezoelektrik mikropompası, altında bulunan pencereden gerçekten görülebilen soğutucuyu dolaştırmaya başlar. Huawei Mate X5'in bu özelliği kullanıcıları heyecanlandırıyor. Pompa, enerjisini akıllı telefonun bataryasından alır. Kılıfta, telefonun arkasından enerji çeken dahili bir kablosuz şarj bobini bulunur. Soğutma teknolojisine rağmen, kılıf ince bir forma faktörüne sahiptir. Sadece mavi renkteki soğutucu ile siyah renk seçeneğinde gelir.

Oppo grubu, akıllı telefonlar için resmi soğutma kılıflarını tanıtan ilk grup oldu. İlk olarak piyasaya sürülen Oppo Find X5 Pro'nun Ice-Skin Kılıfı oldu, ardından OnePlus 10T'nin Glacier Mat Kılıfı geldi.