Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Honor Watch 4, Avrupa'da Satışa Sunuldu

Honor Watch 4, büyük bir AMOLED ekran ve alüminyum gövde gibi etkileyici özelliklerle Avrupa'da da kullanıcılarla buluşuyor. Ancak, Avrupa versiyonunda eSIM desteği bulunmuyor ve bağımsız bir hücresel bağlantı sağlayamıyor. Ayrıca, Wi-Fi bağlantısı da bulunmuyor. Bununla birlikte, bu akıllı saat kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi izleme, uyku izleme gibi sağlık izleme özelliklerine sahip. 5ATM suya dayanıklılık özelliği sayesinde yüzme sırasında da kullanılabiliyor. GPS desteği olan Honor Watch 4, 14 gün sürebilen bir bataryaya sahip.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 16:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Honor Watch 4, Avrupa'da Satışa Sunuldu

Honor Watch 4 Teknik Özellikleri

Çin'de tanıtılan Honor Watch 4, büyük bir AMOLED ekran ve alüminyum gövde gibi etkileyici özelliklerle Avrupa'da da kullanıcılarla buluşuyor. Ancak, Avrupa versiyonunda eSIM desteği bulunmuyor ve bağımsız bir hücresel bağlantı sağlayamıyor. Ayrıca, Wi-Fi bağlantısı da bulunmuyor. Bununla birlikte, bu akıllı saat kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi izleme, uyku izleme gibi sağlık izleme özelliklerine sahip. 5ATM suya dayanıklılık özelliği sayesinde yüzme sırasında da kullanılabiliyor. GPS desteği olan Honor Watch 4, 14 gün sürebilen bir bataryaya sahip.

Honor, Hindistan Pazarında Genişliyor

Honor, Hindistan'da laptop ve tablet piyasasını genişletirken, yakın zamanda Pad X9 tablet modelini duyurdu. Ayrıca, Honor'ın Hindistan web sitesinde yeni bir giyilebilir teknoloji ürünü olan Honor Watch 4 listelendi. Hindistan versiyonu bazı özelliklerden yoksun olacak ancak tam lansman tarihi henüz açıklanmadı. Honor Watch 4, 1.75 inç AMOLED ekranı, alüminyum alaşım kasası ve sağlık izleme özellikleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca, 14 gün sürebilen bir bataryaya sahip olan bu akıllı saat, Bluetooth arama için bir GPS, bir hoparlör ve bir mikrofon içeriyor.