Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

HONOR Pad X9 Kulaklık Hediyesi ve Full Destek Paketi İle Satışta!

HONOR, son kampanyalarıyla birlikte Pad X9 tabletini kullanıcılarına özel fırsatlarla sunuyor. Pad X9, 5.999 TL'lik cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. Ağustos ayı boyunca Vatan mağazalarında HONOR Earbuds X3 Lite kulaklık hediyesi ve Teknosa'da ise Full Destek Paketi ile birlikte alıcılarıyla buluşacak. HONOR Pad X9, HepsiBurada'da en çok satan tabletler listesinde hızlı bir yükselişle ilk günden 2. sıraya yerleşerek dikkatleri üzerine çekiyor. HONOR Pad X9, etkileyici 11,5 inç 2K HONOR Fullview ekranıyla içerik izleme deneyiminizi yepyeni bir boyuta taşıyor. HONOR Pad X9, 120Hz'ye kadar ayarlanabilen yenileme hızı ile akıcı bir görsel deneyim sunmanın yanı sıra, pil tasarrufunu da destekliyor. HONOR Pad X9, modern tasarımı, yüksek performansı ve etkileyici özellikleriyle eğlence ve iş gereksinimlerini mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. HONOR Pad X9, çift ayna ve çift halkalı tasarımıyla 6,9 mm inceliği ve 495g ağırlığıyla zarif bir şekil oluşturarak, her an ve her yerde en üst düz

Yayın Tarihi: 13.08.2023 00:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

HONOR Pad X9 Kulaklık Hediyesi ve Full Destek Paketi İle Satışta!

HONOR Pad X9 Kulaklık Hediyesi ve Full Destek Paketi İle Satışta!

HONOR, son kampanyalarıyla birlikte Pad X9 tabletini kullanıcılarına özel fırsatlarla sunuyor. 8 Ağustos itibariyle seçkin mağazalarda satışa sunulan Pad X9, 5.999 TL'lik cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, Ağustos ayı boyunca Vatan mağazalarında HONOR Earbuds X3 Lite kulaklık hediyesi ve Teknosa'da ise Full Destek Paketi ile birlikte alıcılarıyla buluşacak.

HONOR Pad X9, HepsiBurada'da en çok satan tabletler listesinde hızlı bir yükselişle ilk günden 2. sıraya yerleşerek dikkatleri üzerine çekiyor. Bu özel kampanya kapsamında, HepsiBurada müşterilerine özel sınırlı sayıdaki modern tasarımlı tablet kılıfı da hediye ediliyor. HONOR, uzun bir süredir diğer tablet modelleriyle olduğu gibi, tüketicilerin en çok tercih ettiği tablet markası olma başarısını sürdürüyor.

Eğlence ve Performansın Mükemmel Uyumu!

HONOR Pad X9, etkileyici 11,5 inç 2K HONOR Fullview ekranıyla içerik izleme deneyiminizi yepyeni bir boyuta taşıyor. 2000x1200 piksel çözünürlüğü ve 1,07 milyar renk seçeneğiyle Pad X9, gerçekçi ve nefes kesici ayrıntıları %86'lık olağanüstü bir ekran-gövde oranıyla sunarak eğlence tabletlerinde yeni bir standart belirliyor.

HONOR Pad X9, 120Hz'ye kadar ayarlanabilen yenileme hızı ile akıcı bir görsel deneyim sunmanın yanı sıra, pil tasarrufunu da destekliyor. Otomatik ve akıllı yenileme özelliği, kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanarak film veya dizi izlerken en iyi performansı sunuyor.

Altı hoparlörüyle çevreleyen HONOR Pad X9, üstün ses kalitesiyle atmosferik bir deneyim sunuyor. Yüksek ses seviyesi, derin baslar ve HONOR Histen teknolojisi sayesinde ses, etkileyici bir mekansal dağılımla kullanıcılara ulaşıyor.

Güçlü Qualcomm Snapdragon® 685 4G 6nm işlemci, 4GB bellek ve 128GB depolama ile birleşerek HONOR Pad X9'u yoğun görevlerle bile başa çıkabilen bir performans canavarına dönüştürüyor.

7250 mAh pil kapasitesiyle HONOR Pad X9, uzun süren pil ömrü ile kesintisiz eğlence sunuyor. 13 saate kadar video akışı ve 12 saate kadar müzik dinleme imkanı, üst düzey bir kullanıcı deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor.

HONOR Pad X9, modern tasarımı, yüksek performansı ve etkileyici özellikleriyle eğlence ve iş gereksinimlerini mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. Yeni HONOR Pad X9 ile eğlence dolu anların tadını çıkarabilirsiniz.

HONOR Pad X9 ile Yepyeni Bir Dünya!

HONOR Pad X9, çift ayna ve çift halkalı tasarımıyla 6,9 mm inceliği ve 495g ağırlığıyla zarif bir şekil oluşturarak, her an ve her yerde en üst düzey taşınabilirliği sunuyor. Bu özellikler, sert kontürlemeyi mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

En son teknoloji işletim sistemi ile kullanıcılarına daha akıllı bir deneyim sunan HONOR Pad X9, güncellenmiş ve kişiselleştirilmiş özellikleriyle Android 13 tabanlı MagicOS 7.1'i sunarak, kullanıcıların deneyimlerini şekillendirmelerine olanak tanıyor.

HONOR Pad X9, Google Kids Space desteği ile çocukların güvende ve eğitici içeriklerle dolu bir dünyayı keşfetmelerini sağlıyor. Ayrıca, Family Link uygulaması sayesinde ebeveynler içeriği yönetebilir ve ekran süresini sınırlayabilir, böylece çocuklar tabletlerini güvenli bir şekilde kullanabilirler. HONOR Pad X9 ile aileler, çocuklarının tablet deneyimini kontrol altında tutarken, eğlenceli ve öğretici bir ortam sunabiliyorlar.