Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hindistan'da Kaldırımın Altında Üç Timsah Görüldü

Hindistan'da kaldırımın altında üç timsah görüldü. Bölgede yaşayan kişilerin duydukları garip seslerin timsahlardan geldiği ortaya çıktı. Timsahlar yakalandıktan sonra görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 18:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hindistan'da Kaldırımın Altında Üç Timsah Görüldü

Hindistan'da Kaldırımın Altında Üç Timsah Görüldü

Sosyal medyada paylaşılan ve Hindistan'da çekildiği ileri sürülen bir videoda kaldırımın altında üç timsahın olduğu ve bölgede yaşayan kişilerin duyduklarını söyledikleri seslerin timsahlardan geldiği görüldü.

Timsahlar tespit edilmeden önce bölgede yaşayan kişiler 'garip sesler' duyduklarını söyleyip kaldırımdaki çatlağa yaklaşmıştı. The New York Post gazetesinin aktardığına göre, çatlak kaldırıma yaklaşan kişiler, kaldırımın altında sırayla üç timsah gördü. Timsahlardan biri kaldırım taşlarını kırarak yer altından yer üstüne çıktı.

@mksinfo.official isimli Instagram hesabında paylaşılan ve şu ana kadar 1 milyona yakın izlenen videoda olay yerinde insanların toplandığı ve birlikte timsahı kaçmadan yakalamaya çalıştıkları görüldü. Bu esnada kırmızı kıyafetli ve iş botu giymiş bir kişi elindeki aletle ilk timsahı boynundan yakalamaya çalışıyordu. Kırmızı kıyafetli kişi, timsahlardan birini yakalamaya çalışırken, bir başka timsahın daha kaldırımın altından çıktığı kameraya yansıdı. İkinci timsah, bu anı kameraya alan kişiye doğru yöneldi. Bu esnada üçüncü bir timsahın da kaldırımın altından sırtı görünüyordu. Üçüncü timsahın görevlilere zorluk çıkarmadan yakalandığı aktarıldı.

Hindistan'da çekildiği öne sürülen görüntüler kısa sürede dünya medyasında ilk haber oldu. Söz konusu gelişmede mahalle sakinleri şok edici bir keşifte bulundu. Kaldırımın içinden ses duyduklarını iddia eden vatandaşlar ekiplere haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemeler sonucu kaldırımın altında bir timsah sürüsünün yaşadığını belirledi. Timsahları yer altından çıkarmaya çalışan uzmanlar yanlarında getirdikleri aletlerle dev sürüngenleri boğazlarından yakaladı. ANBEAN KAMERADA Kameraya yansıyan görüntülerde görevli kişi vücudunu ileri geri sallayan timsahı tutmaya çalışırken kaldırımın hemen altından bir timsah daha çıktı. İkinci timsahın da yakalanmasıyla birlikte yerin altında bir timsahın daha olduğu belirlendi. Bu timsah diğerlerine göre daha sakindi ve görevlilere zorluk çıkarmadı. Öte yandan söz konusu görüntüler kısa sürede hem dünya hem de sosyal medyada gündem haline geldi. Dehşet anlarına birçok kullanıcı yorum yaparken video milyonlarca kişi tarafından izlendi.